Λάμψη αστέρων τη Δευτέρα στο Σ.Ε.Φ

Τα βλέμματα των ανθρώπων του ελληνικού αθλητισμού είναι στραμμένα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου (18.00) στη φιλόξενη αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση για την ανακήρυξη των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών, προπονητών, ομάδων και αθλητών-τριών με αναπηρία.

Τα βλέμματα των ανθρώπων του ελληνικού αθλητισμού είναι στραμμένα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου (18.00) στη φιλόξενη αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση για την ανακήρυξη των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών, προπονητών, ομάδων και αθλητών-τριών με αναπηρία, όπως αυτοί προέκυψαν μετά από ψηφοφορία μεταξύ των επαγγελματιών αθλητικών δημοσιογράφων-μελών του ΠΣΑΤ.

Η λαμπρή αυτή εκδήλωση, που διοργανώνεται εφέτος για 58η χρονιά, θα μεταδοθεί απ ευθείας από την τηλεόραση της ΝΕΤ, με παρουσιαστές τον συνάδελφο Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την πρωταθλήτρια της Κολύμβησης, Ζωή Δημοσχάκη, η οποία θα επιστρέψει σε ένα χώρο στον οποίο το 2001 τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ με το έπαθλο “Τάκης Χαραλαμπίδης”, για τις μεγάλες επιτυχίες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νεανίδων και στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης πραγματοποίησαν σήμερα την πρώτη τους σύσκεψη στα γραφεία του ΠΣΑΤ με μέλη του ΔΣ και συζήτησαν τεχνικά και άλλα θέματα, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις, αλλά και η επίσημη πρόβα την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Εκτός από τη ΝΕΤ, η εκδήλωση θα μεταδοθεί απ ευθείας και από το ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την ιστοσελίδα του ΠΣΑΤ, www.psat.gr .

    Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι σε κάθε κατηγορία για το 2011, είναι (με αλφαβητική σειρά) οι εξής:

    Κορυφαίος αθλητής

    Σπύρος Γιαννιώτης (Κολύμβηση), Δημήτρης Διαμαντίδης (Μπάσκετ), Δημήτρης Χονδροκούκης (Στίβος).

    Κορυφαία αθλήτρια

    Αλεξάνδρα Ασημάκη (Υδατοσφαίριση), Νικόλ Κυριακοπούλου (Στίβος), Μαριάννα Λυμπερτά (Κολύμβηση).

    Κορυφαία ομάδα

    Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών, Παναθηναϊκός (Μπάσκετ Ανδρών).

    Κορυφαίος προπονητής

    Νίκος Γέμελος (Κολύμβηση), Γιώργος Μορφέσης (Υδατοσφαίριση), Φερνάντο Σάντος (Ποδόσφαιρο).

    Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία

    Γρηγόρης Πολυχρονίδης (Μπότσια), Πασχάλης Σταθελάκος (Στίβος), Χρήστος Ταμπαξής (Κολύμβηση)

    Κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία

    Κατερίνα Ελατίφ (Στίβος), Μαριάννα Κορδαλή (Μπότσια) και Μαρία Σταματουλά (Στίβος).

    Ειδικές Βραβεύσεις

– Το έπαθλο “Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους” θα δοθεί στους Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Παπανικολάου, για τη συνολική τους προσφορά στο Ποδόσφαιρο και το Μπάσκετ, αντίστοιχα

– Το έπαθλο Fair Play (Ευ αγωνίζεσθαι) θα δοθεί από κοινού στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Στέφανο Καπίνο, για τη συμβολή τους στην απολύτως ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011, στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και στην ανάδειξη της αξίας του “Ευ αγωνίζεσθαι”.

– Τα έπαθλα “ανερχόμενου ταλέντου” θα δοθούν στην αθλήτρια της Ιστιοπλοϊας Αθανασία Φακίδη (Έπαθλο Coca Cola Τρία Έψιλον), στους αθλητές του Τένις, Μαρία Σάκκαρη και Μάρκο Καλοβελώνη και στην αθλήτρια της Πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη.

– Το έπαθλο “Κοινωνικής Προσφοράς” θα δοθεί στην οικογένεια Κυριάκου και Δημήτρη Χονδροκούκη, για την προσφορά της στον Κλασικό Αθλητισμό.

Επίσης, τιμητικές διακρίσεις θα δοθούν στον Ευγένιο Γκέραρντ, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον γιατρό Παναγιώτη Τσαρούχα για τις μεγάλες υπηρεσίες του στα αθλούμενα νιάτα της χώρας μας και την πολύτιμη συμμετοχή του σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, στον Δημήτρη Θεοδωρακάκο και τη Σοφία Ρήγα, Έλληνα νικητή και Ελληνίδα νικήτρια του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στον Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 120 χρόνων από την ίδρυσή του, για την προσφορά του στον αθλητισμό, την κοινωνία και τα νιάτα της χώρας μας, στον Αριστείδη Καμάρα για την προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας για την προσφορά της στη διάδοση και ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε μεγάλη κλίμακα στη Βόρεια Ελλάδα και τέλος, στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας ΑΠΟΕΛ FC και τον προπονητή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε αναγνώριση της εκπληκτικής πορείας της ομάδας στη φετινή διοργάνωση του Champions League και την πανηγυρική πρόκρισή της στην επόμενη φάση, γεγονός πρωτόγνωρο για το ποδόσφαιρο της Κύπρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.