Τζόρτζεβιτς: «Με κάνει καλύτερο προπονητή ο Ουίλιαμς»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αφού εξέφρασε τα παράπονα του για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ, αποθέωσε τον Έλιοτ Ουίλιαμς, λέγοντας πως ο τρόπος παιχνιδιού του Αμερικανού τον κάνει καλύτερο προπονητή.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αφού εξέφρασε τα παράπονα του για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ, αποθέωσε τον Έλιοτ Ουίλιαμς, λέγοντας πως ο τρόπος παιχνιδιού του Αμερικανού τον κάνει καλύτερο προπονητή. 

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη νύχτα. Η ΑΕΚ είχε χρόνο να προετοιμάσει το ματς. Δουλεύουν σκληρά. Εμείς έχουμε την Ευρωλίγκα που μας παίρνει πολλή ενέργεια και προσπάθεια για νίκη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη φοβία μου. Να ξεχάσουμε την κούραση και την προσπάθεια που κάνουμε. Αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου όπως και ο πόνος. Θέλω να βλέπω ενέργεια και ενθουσιασμό και θέλω να βλέπω ακόμα και από τους παίκτες του πάγκου στον πάγκο να πηδούν από ενθουσιασμό σε κάθε φάση σε άμυνα και επίθεση κι αυτό δεν το είδα απόψε», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Για τα λάθη και την πτώση της απόδοσης του Παναθηναϊκού: «Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, όμως η συνέχεια ήταν μια φωτοτυπία του αγώνα με την Τσεντεβίτα, αν και δεν ήταν με την ίδια διαφορά. Συνέβη το ίδιο και δεν πρέπει να συμβεί ξανά, θα φροντίσω να μην συμβεί με το καλό ή το κακό. Ήταν πολλά τα 18 λάθη, που ήταν δώρα και δεν πρέπει να γίνεται. Δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα 10 λάθη σε κάθε αγώνα. Θα μπορούσαμε να τα πληρώσουμε πολύ σοβαρά στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τα βήματα που θεωρεί ότι δεν δίνονται για τους αντιπάλους:
«Πολλά βήματα επιτρέπονται στο μπάσκετ. Κάνε ό,τι θέλεις στο παιχνίδι, αλλά μπορώ να σας δείξω τουλάχιστον πέντε φορές σε κάθε αγώνα βήματα που δεν δίνονται. Βλέπω τους παίκτες μου να πιέζουν και να αναγκάζουν τους αντιπάλους σε βήματα, αλλά οι διαιτητές επιτρέπουν στους αντιπάλους να κάνουν βήματα και μετά να αρχίζουν ντρίμπλα. Μπορείτε να το γράψετε όπως θέλετε».

Για τα 16 επιθετικά ριμπάουντ της ΑΕΚ: «Επιτρέψαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και πολλά ήταν μακρινά και έπρεπε να φροντίσουμε να μην γίνει. Είναι ένα στοιχείο που έπρεπε να αποτρέψουμε».

Για τον Ουίλιαμς: «Στις τελευταίες φάσεις σχεδιάσαμε τα plays ειδικά γι’ αυτόν. Μου αρέσει να του δίνω την μπάλα. Εχει αυτοπεποίθηση, έχει κουράγιο. Έτσι όπως παίζει αυτός ο τύπος με κάνει καλύτερο προπονητή». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.