Γιαννόπουλος: "Έχουμε ένα πλεονέκτημα"

Μπορεί η σεζόν να κρίνεται επιτυχημένη για το Ρέθυμνο Cretan Kings, ωστόσο ο Χάρης Γιαννόπουλος θέλει η ομάδα του να βγει νικήτρια στη σειρά με τον Κολοσσό.
18/04/2017 • 23:00
Ο Χάρης Γιαννόπουλος
  • shares
Μπορεί η σεζόν να κρίνεται επιτυχημένη για το Ρέθυμνο Cretan Kings, ωστόσο ο Χάρης Γιαννόπουλος θέλει η ομάδα του να βγει νικήτρια στη σειρά με τον Κολοσσό. 

Ο αρχηγός της κρητικής ομάδας τόνισε σχετικά για τις... μάχες με τους Ροδίτες: 
«Η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη μέχρι στιγμής αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα. Πρέπει να κερδίσουμε τον Κολοσσό σε αυτή τη σειρά για να θεωρηθεί 100% επιτυχημένη.
Νομίζω ότι οι κακές εμφανίσεις που είχαμε ήταν λογικό να γίνουν, γιατί όλες οι ομάδες περνάνε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Εμείς την περάσαμε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Σίγουρα στη συνέχεια βοήθησε το ότι άλλαξε προπονητής και ήρθε ο κόουτς Βετούλας, αντιστρέφοντας ουσιαστικά την ψυχολογία μας. Βέβαια το ότι όλα τα παιδιά είναι καλοί παίκτες, αλλά και σαν ομάδα είμαστε αρκετά δεμένη δεν αλλάζει. Αυτό ίσχυε από την αρχή του πρωταθλήματος, τον Δεκέμβριο αλλά και μέχρι σήμερα».

Στη συνέχεια, σημείωσε πως δεν υπάρχει φαβορί στην συγκεκριμένη σειρά, ενώ αναφέρθηκε στα σημεία που θα κριθεί το παιχνίδι. «Έχουμε ένα πλεονέκτημα παραπάνω σίγουρα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε το απόλυτο φαβορί στην α’ φάση των πλέι οφ, γιατί είμαστε περίπου ίδιες ομάδες με το ίδιο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια. Ίσως έχουμε ένα πολύ μικρό προβάδισμα λόγω έδρας. Είμαι σίγουρος πως όσα ματς παίξουμε θα είναι ντέρμπι.

Θεωρώ πως το πρώτο παιχνίδι θα εξαρτηθεί από το αν καταφέρουμε να περιορίσουμε τα πικ εντ τρολ του Κολοσσού όσον αφορά στην δημιουργία προς τα έξω, γιατί παίζουν πολύ με κικ άουτ πάσες και δημιουργούν πολλές φάσεις για σποτ-απ τρίποντο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, ώστε να εξαργυρώσουμε το πλεονέκτημα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...