Πρόβλημα με Σαριέγκι

Από αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο ταλαιπωρείται ο Γιοσού Σαριέγκι και η συμμετοχή του στο ματς με τον Πανιώνιο είναι αμφίβολη.

Από αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο ταλαιπωρείται ο Γιοσού Σαριέγκι και η συμμετοχή του στο ματς με τον Πανιώνιο είναι αμφίβολη. Ο Ισπανός αμυντικός του Παναθηναϊκού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης την Τετάρτη και θα δοκιμάσει να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε και τους Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλο και Νίνη, να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τέσσερις μικρές εστίες και δίτερμα με περιορισμούς.

Οι «πράσινοι» έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, όπου η νίκη είναι «μονόδρομος». Το «τριφύλλι» θέλει να παραμείνει σε τροχιά πρωτιάς και όπως τονίζουν παίκτες και τεχνική ηγεσία, στόχος έως το φινάλε του πρώτου γύρου είναι μόνο οι νίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.