Επικίνδυνη έξοδος

Προτελευταία «στάση» του Ολυμπιακού στη σεζόν αποτελεί το Αγρίνιο και η έδρα του Παναιτωλικού (19:00, novasports 3).

Προτελευταία «στάση» του Ολυμπιακού στη σεζόν αποτελεί το Αγρίνιο και η έδρα του Παναιτωλικού (19:00, novasports 3). Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν εξασφαλίσει προ πολλού έναν ακόμη τίτλο και να έχουν φτάσει τη διαφορά από τους διώκτες τους σε δυσθεώρατα επίπεδα, όμως έχουν τους λόγους να θέλουν να νικήσουν και στο σημερινό ματς.

Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά δυσκολεύεται στο Αγρίνιο, όπου δεν έχει νικήσει στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους. Μόνο το 2012, όταν ο Παναιτωλικός ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ, έφυγαν νικητές από την Αιτωλοακαρνανία οι Πειραιώτες και τότε δύσκολα με 1-0.

Έναν χρόνο μετά οι δύο αντίπαλοι ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 79′. Κι αν η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος αναμένεται να ανακατέψει ξανά την τράπουλα όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, θέλει τη νίκη κυρίως για το γόητρο, το ίδιο ισχύει για τους γηπεδούχους.

Ο Παναιτωλικός ψάχνει την ιστορική πρώτη νίκη επί των «ερυθρόλευκων» για να τονώσει την ψυχολογία του, αφού με την ήττα απ’ τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την περασμένη Κυριακή, ολκληρώθηκε ουσιαστικά γι’ αυτόν η σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.