Κλοπ: «Είναι ένα καλό αποτέλεσμα»

Ευχαριστημένος με την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μπορούσια Ντόρμτουντ, εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για το γκολ της ισοφάρισης των Γερμανών.

Ευχαριστημένος με την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μπορούσια Ντόρμτουντ, εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για το γκολ της ισοφάρισης των Γερμανών. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ έκανε ειδική αναφορά στους φιλάθλους της Ντόρμτουντ, οι οποίοι τον χειροκρότησαν κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά, ο Κλοπ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα λάθη είναι για όλους μας. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα για εμάς αλλά είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Οριγκί στο βασικό σχήμα τόνισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μου γίνονται τέτοιου είδους ερωτήσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να υποθέσεις από πού μπορείς να αποκομίσεις τα περισσότερα πλεονεκτήματα και αυτό κάναμε, δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον Ντάνιελ Στάριτζ».

Όσον αφορά στην υποδοχή των φιλάθλων της Ντόρμτουντ, δήλωσε: «Ήταν μια διαφορετική κατάσταση από αυτή που συνηθίζεται σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Με χειροκρότησαν και ανταπέδωσε με μια μικρή χειρονομία. Οι άνθρωποι εδώ είναι ιδιαίτεροι όπως επίσης και το γήπεδο. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα που επέστρεψα».

Τέλος, τόνισε για το τελικό αποτέλεσμα: «Η ισοπαλία με εκτός έδρας γκολ είναι 100% καλύτερο από το 0-0».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.