Πογκμπά: «Ο Μέσι είναι μοναδικός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πολ Πογκμπά για τον Λιονέλ Μέσι.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πολ Πογκμπά για τον Λιονέλ Μέσι. Ο Γάλλος διεθνής χαρακτήρισε τον άσο της Μπαρτσελόνα μοναδικό και τόνισε ότι θα παραμείνει για πάντα ένα είδωλο ποδοσφαιριστή. 

«Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια, από τότε που έγινε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι μοναδικός. Ότι κάνει με τη μπάλα είναι μοναδικό. Θα είναι πάντα ένα είδωλο! Έχασα στον τελικό του  Τσάμπιονς Λιγκ το 2015 και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να αγωνιστώ κόντρα στον Μέσι. Παίκτες σαν αυτόν σε κάνουν να αγαπήσεις το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο για πολλά χρόνια, πάντα θα είναι μια ευχαρίστηση να τον βλέπω να παίζει.», δήλωσε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Οι «τρικολόρ» επικράτησαν της Αργεντινής με 4-3 και πέρασαν στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις καλύτερες «8» του Μουντιάλ θα συναντήσουν την Ουρουγουάη, όπου και θα παλέψουν για την θέση τους στους ημιτελικούς. Βέβαια ο Πογκμπά σχολίασε ότι ο Μέσι είναι λυπημένος που έχασε, γιατί ίσως αυτή ήταν η τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα των «αλμπισελέστε» στην μεγάλη διοργάνωση.  

«Πρέπει να είναι λυπημένος. Μπορεί να είναι το τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο.», πρόσθεσε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.