Χαρέιντε: «Λυπάμαι για τον Σμάιχελ και για όλη την ομάδα»

Ποτέ άλλοτε σε τελική φάση Παγκοσμίου κυπέλλου δεν είχαμε 5 αποκρούσεις πέναλτι. Όμως παρά την υπερπροσπάθεια των παικτών και την ικανότητα του Σμάιχελ, η Δανία έμεινε εκτός προημιτελικών

Ποτέ άλλοτε σε τελική φάση Παγκοσμίου κυπέλλου δεν είχαμε 5 αποκρούσεις πέναλτι. Όμως παρά την υπερπροσπάθεια των παικτών και την ικανότητα του Σμάιχελ, η Δανία έμεινε εκτός προημιτελικών.
Απογοητευμένος παρουσιάστηκε μετά το τέλος του δραματικού παιχνιδιού με την Κροατία, ο τεχνικός της Δανίας, Άγκε Χαρέιντε. Είχε πει παραμονές του παιχνιδιού, ότι η ομάδα του δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα και αυτό αποδείχτηκε στην πράξη. Μόνο, που οι λεπτομέρειες έκριναν τελικά τον νικητή.
«Οι τρεις καλύτεροι παίκτες μας στα χτυπήματα πέναλτι (Έρικσεν, Σένε, Γιόργκενσεν) τα έχασαν» τόνισε χαρακτηριστικά ο 65χρονος Νορβηγός τεχνικός της Δανίας.
«Λυπάμαι για τον Κάσπερ (Σμάιχελ) και για όλη την ομάδα. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στην διαδικασία των πέναλτι, αυτή είναι η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου. Η Κροατία είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στην κόντρα επίθεση. Το να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο και νομίζω ότι το κάναμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.