«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τον τελικό του Σαββάτου»

15/02/2017 • 23:13
Πρίφτης
  • shares
Καμπανάκι κινδύνου έκρουσε στα αυτιά των παικτών του ο Δημήτρης Πρίφτης ενόψει του τελικού Κυπέλλου το Σάββατο, με αφορμή την εμφάνιση του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, αμυντικά και επιθετικά. Το κυριότερο ήταν το κομμάτι της έντασης και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τη νωθρότητα και την παθητικότητά μας. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, αλλά υπήρχε μια μεγάλη διαφορά που ήταν δύσκολο να καλυφθεί. Είναι πρόβλημα η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τον τελικό του Σαββάτου, που είναι ένα παιχνίδι ίδιων απαιτήσεων. Με την εικόνα που είχαμε στο πρώτο μέρος δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να το αλλάξουμε. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

Ο Τζαμόν Γκόρντον από τη δική του πλευρά είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως θέλαμε, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και το εκμεταλλεύτηκε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν βελτιωμένοι, αλλά πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή δυνατά και να κάνουμε ό,τι μας ζητεί ο προπονητής μας».
Γράψτε το σχόλιο σας...