Το ημερολόγιο του ρεπόρτερ της ΑΕΚ (Video – Ημέρα 2η)

Ο Μανώλης Βογιατζάκης ακολουθεί την αποστολή της ΑΕΚ στην Πολωνία και γράφει για την προετοιμασία της Ενωσης.

Δεύτερη μέρα στο Κίελτσε, αλλά ουσιαστικά η πρώτη που είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ένα μέρος από το αγωνιστικό πρόγραμμα του Μαρίνου Ουζουνίδη και των ποδοσφαιριστών του. Ο Έλληνας τεχνικός θέλησε από την αρχή να βάλει τη …σφραγίδα του με πολλή δουλειά στην τακτική, κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης.

Τόσο εμείς όσο και οι ποδοσφαιριστές βρεθήκαμε από την αρχή και στα δύο γήπεδα που υπάρχουν στην περιοχή, τα οποία χρησιμοποιεί η ΑΕΚ για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της. Μέσα από το βίντεο άλλωστε έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μια “γεύση” από το δάσος που υπάρχει δίπλα στο ξενοδοχείο της ομάδας και από τα δύο γήπεδα. 

Ο προπονητής της Ένωσης έχει μεν τρία από τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας στη διάθεσή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θα ήθελε να έχει κοντά του τουλάχιστον δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, ώστε να δουλεύει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ενδεχομένως άμεσα να έχουμε κι εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Για την Τετάρτη (4/7) έχει προγραμματιστεί μόνο μια προπόνηση, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα μέσω των καναλιών Novasports και του Novasports.gr να αρχίσετε να βλέπετε τις συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.