Φαβορί ο Φοίνικας για τα 15 χιλιάδες Ευρώ του League Cup

«Σύρο» ψήφισαν οι δύο από τους τέσσερις προπονητές που την Κυριακή μπαίνουν στην μάχη της διεκδίκησης των 15 χιλιάδων Ευρώ που προσφέρει η πρώτη θέση του League Cup που φιλοξενείται στην Ερμούπολη της Σύρου.

«Σύρο» ψήφισαν οι δύο από τους τέσσερις προπονητές που την Κυριακή μπαίνουν στην μάχη της διεκδίκησης των 15 χιλιάδων Ευρώ που προσφέρει η πρώτη θέση του League Cup που φιλοξενείται στην Ερμούπολη της Σύρου.
 
«Θα αγωνιστούμε για να το κατακτήσουμε τον τίτλο και θεωρώ την ομάδα μου φαβορί» είπε ξεκάθαρα ο κόουτς του Φοίνικα Νίκος Νεόφυτος με τον οποίο συμφώνησε εν μέρει ο αυριανός του αντίπαλος, προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης: «Ίσως λόγω έδρας η Σύρος έχει ένα μικρό προβάδισμα, η Λαμία από την άλλη δεν θα έχει απουσίες, ωστόσο κι εμείς και η Καλαμαριά έχουμε τις πιθανότητες μας» τόνισε. Φοίνικας και Κηφισιά αποτελούν το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών. Το πρώτο ανάμεσα στη Λαμία και στην Καλαμαριά με τους δύο κόουτς να κρατάνε χαμηλά τη …μπάλα.

«Δεν είναι στη φιλοσοφία μου να χρίζω κάποιο φαβορί. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα μου κι αυτό που λέω είναι ότι ελπίζω να χαρούμε το παιχνίδι, όπως κάναμε και στον προκριματικό όμιλο» έλεγε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη τύπου που διεξήχθη στο Δημαρχείο Σύρου ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος για τη Λαμία. Ακόμη πιο λιτός ήταν στις προβλέψεις του ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Χρήστος Πάτρας. «Σε τέτοιες διοργανώσεις πάντα η κάθε ομάδα έχει από 25% πιθανότητες και τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Το καλοσώρισμα στην διοργάνωση έγινε από μέλος του ΔΣ της ΕΣΑΠ και πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλήματος Γιώργος Λεονταρίτης. «Πιστεύω πως και αυτό το διήμερο το γήπεδο θα είναι γεμάτο από φιλάθλους, κι όχι από οπαδούς, οι οποίοι θα χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των ομάδων. Όλοι μαζί, αθλητές και φίλαθλοι θα γράψουν ιστορία σε μία πολύ σημαντική διοργάνωση» ήταν το σχόλιο του. Τηλεοπτικά το φάιναλ φορ θα μεταδοθεί μέσω livestreaming από το www.volleyleague.gr. Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός της διοργάνωσης που διεξάγεται τη Δευτέρα θα μεταδοθεί από το Star Κ.Ε. και το Αιγαίο TV, ενώ σε διεθνή συνεργασία με το ιντερνετικό δίκτυο www.laola1.tv θα μεταδοθεί μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4:
Κυριακή 27/11: 11.00: Λαμία – Απόλλων Καλ/ (Καραμπέτσος, Μυλωνάκης), 13.00: Φοίνικας Σύρου – Κηφισιά (Δεληκωστίδης, Γεροθόδωρος).

Οι παράλληλες εκδηλώσεις του φάιναλ φορ
Ορεκτικό για το φάιναλ φορ του League Cup 2011, αποτέλεσε η γιορτή που στήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Βικέλας» της Σύρου. Περισσότερο από 100 παιδιά, μέλη των ακαδημιών των ομάδων της Σύρου και μαθητές των δημοτικών σχολείων του νησιού, κατέκλυσαν το κλειστό γήπεδο και για δύο περίπου ώρες συμμετείχαν σε ένα μοναδικό φεστιβάλ βόλεϊ, παρουσία εκπροσώπων και αθλητών των τεσσάρων φιναλίστ του φάιναλ φορ. Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των παράπλευρων εκδηλώσεων του League Cup 2011, που θα ολοκληρωθούν το πρωί της Δευτέρας με την επίσκεψη εκπροσώπων της ΕΣΑΠ και των ομάδων που συμμετέχουν στο Final 4 στην «Στέγη Ανηλίκων Σύρου».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.