Tα Assassin’s Creed νέας γενιάς θα μπορούσαν να έχουν διαφορετικά timelines

Τι λες τώρα;Ένα παιχνίδι Assassin's Creed που θα διαθέτει πολλαπλά ιστορικά χρονοδιαγράμματα είναι...

Τι λες τώρα;

Ένα παιχνίδι Assassin’s Creed που θα διαθέτει πολλαπλά ιστορικά χρονοδιαγράμματα είναι πιθανό να εμφανιστεί, με την εισαγωγή κονσολών και τεχνολογίας επόμενης γενιάς.

Σύμφωνα με τον EVP της Ubisoft, Lionel Raynaud, ένα παιχνίδι με διάφορα ιστορικά χρονοδιαγράμματα, στα οποία ο παίκτης μπορεί να ταξιδέψει, θα ήταν δυνατό να υπάρξει, καθώς διατίθεται η επιλογή τα παιχνίδια να ενημερωθούν μετά την κυκλοφορία τους.

Παιχνίδια όπως το Far Cry ή το Watch Dogs μπορούν να λάβουν χώρα σε πολλές πόλεις και χώρες, σύμφωνα με τον Raynaud.

“Θα μπορούσαμε, στον ίδιο κόσμο, να έχουμε αρκετές ιστορικές περιόδους. Για παράδειγμα, στο Assassin’s Creed, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Animus για να ταξιδέψουμε από τη μια στην άλλη”, δήλωσε στο Ubi Blog.

“Ή έχουν διαφορετικές περιοχές του κόσμου που συνδέονται με τα travel systems, έτσι ώστε ένα παιχνίδι Far Cry ή ένα παιχνίδι Watch Dogs θα μπορούσε να συμβεί σε διαφορετικές χώρες στην ίδια εμπειρία, απρόσκοπτα”.

Η γραμμή μεταξύ ενός μοναδικού παιχνιδιού του οποίου η ιστορία σταματάει κάποια στιγμή, και ένα παιχνίδι που ενημερώνεται συνεχώς με νέο περιεχόμενο, θολώνει κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον exec της Ubisoft.

“Αυτή η γραμμή θολώνει κάθε χρόνο. Έχουμε μεγαλύτερες περιόδους μετά την κυκλοφορία, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για κάθε παιχνίδι μας. Ακόμη και εκείνα τα solo-oriented παιχνίδια, όπως τα action adventures, έχουν τώρα πολύ ισχυρό post-launch περιεχόμενο και οι άνθρωποι μένουν στους κόσμους μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.”, είπε.

“Όλοι βλέπουμε ένα μέλλον όπου ένα παιχνίδι θα μείνει [μετά την έναρξη], και νέες εμπειρίες θα έρχονται σε αυτό. Αλλά θα έχουμε δυνατότητες που θα σπάσουν τα [τρέχοντα] όρια της μνήμης, για παράδειγμα, λόγω των νέων τεχνολογιών που φθάνουν”.

Εσάς πώς σας φαίνεται αυτή η ιδέα;


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.