Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Ερέρα

Χωρίς ίχνος βεντετισμού ο Ισπανός τεχνικός των Θεσσαλονικέων Πάκο Ερέρα, έχει κερδίσει όσους κινούνται γύρω του αυτό το διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας.

Χωρίς ίχνος βεντετισμού ο Ισπανός τεχνικός των Θεσσαλονικέων Πάκο Ερέρα, έχει κερδίσει όσους κινούνται γύρω του αυτό το διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας.

Δεν αποφεύγει τους δημοσιογράφους, ενώ απαντάει με ευχαρίστηση στις ερωτήσεις τους σχετικά με τα όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στην πρώτη φάση της προετοιμασίας. 

Είναι ανοιχτός με τους συνεργάτες του και εκτός των προπονήσεων μιλάει μαζί τους για τα αγωνιστικά, τα εξωαγωνιστικά αλλά και για τα μεταγραφικά ζητήματα που σίγουρα αυτή την περίοδο είναι το κύριο θέμα συζήτησης τους.

Αφήσαμε για το τέλος το σημαντικότερο κομμάτι που είναι η επαφή του με τους ποδοσφαιριστές. 

Σε όλους ανεξαιρέτως θα απευθύνει τον λόγο και σε όλους θα μιλήσει με το ίδιο ύφος, χωρίς να δείχνει ό,τι έχει… παιδιά και αποπαίδια. 

Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και αυτό το θέμα είναι η ευχάριστη έκπληξη για τον Θόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του που βλέπουν να κυλάει με απόλυτη ηρεμία το πρώτο (και ίσως σημαντικότερο) στάδιο της προετοιμασίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.