Ομιλία Κωστένογλου για την αγάπη και την… ψυχή

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για τους δύο... κήπους της ψυχής.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για τους δύο… κήπους της ψυχής.


Μια ακόμα ομιλία με τον μοναδικό τρόπο του Νίκου Κωστένογλου περιελάμβανε η προπόνηση της ΑΕΚ, μια μέρα μετά τη νίκη της Ένωσης επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός, αρχικά τόνισε στους ποδοσφαιριστές του για τη χθεσινή αναμέτρηση: “Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε τη νίκη. Αυτό έχει και τη μεγαλύτερη σημασία. Ημασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά ακόμα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Τώρα προέχει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Λεβαδειακό”.


Στη συνέχεια όμως θέλοντας να τους δείξει το πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται και να ενεργούν στη ζωή τους, υποστήριξε μεταξύ άλλων: “Θέλω να σας μιλήσω για την αγάπη στην ψυχή μας. Θέλω να συνεργάζεστε αρμονικά μεταξύ σας. Φανταστείτε ότι η ψυχή είναι σαν δύο κήπους. Ο ένας είναι γεμάτος αγκάθια και ο άλλος γεμάτος λουλούδια. Αν επιλέξετε να ποτίσετε τον πρώτο κήπο τότε χάνετε το βαθύτερο νόημα της ζωής και απομακρύνετε τους δικούς σας ανθρώπους. Αν επιλέξετε να ποτίσετε τον δεύτερο, τότε τα λουλούδια θα ανθήσουν, θα φτάσουν ως τον ουρανό και η ζωή σας θα είναι καλύτερη. Αν ποτίζεις λουλούδια βγαίνουν λουλούδια. Α ποτίζεις αγκάθια, βγαίνουν αγκάθια. Ξέρω ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά θέλω να είμαστε μαζί και στα καλά και στα άσχημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.