Λυκογιάννης: «Να επικεντρωθούμε στη Δόξα»

Ο Άρης Λυκογιάννης έμεινε ικανοποιημένος από κάποια πράγματα που είδε στην ήττα του Κολοσσού από τον Παναθηναϊκό Superfoods.
13/11/2016 • 20:43
Έτοιμο το ρόστερ της ομάδας του Λυκογιάννη.
  • shares
Ο Άρης Λυκογιάννης έμεινε ικανοποιημένος από κάποια πράγματα που είδε στην ήττα του Κολοσσού από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο τεχνικός των Ροδιτών τόνισε ότι η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι και στο δεύτερο με αποτέλεσμα να χάσει δίκαια.

Πλέον, αυτός και οι παίκτες του θα επικεντρωθούν στην αναμέτρηση με τη Δόξα Λευκάδας που ακολουθεί και που στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός μετά την αλλαγή προπονητή που έχει κάνει έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που αμύνεται και πιστεύω ότι εμείς σε αυτό τα πήγαμε καλά. Αν δούμε πόσο χαμηλά κράτησε τις τελευταίες ομάδες με τις οποίες έπαιξε θα το καταλάβουμε. Λειτουργήσαμε πολλά και στην κυκλοφορία της μπάλας και στα ελεύθερα σουτ και πήγαμε καλά και στα ποσοστά μας, είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό.

Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και κέρδισε δίκαια. Τώρα πρέπει να αποφορτιστούμε και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Δόξα, το οποίο θα είναι δύσκολο, αλλά και πολύ σημαντικό για μας».

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδάκη:
«Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα, ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα, θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό».
Γράψτε το σχόλιο σας...