«Δεν είχαμε συνέχεια»

Παρά το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ, η συνέχεια δεν ήταν καλή για τους Θεσσαλονικείς όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος, που δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του ματς.

Παρά το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ, η συνέχεια δεν ήταν καλή για τους Θεσσαλονικείς όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος, που δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του ματς.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ερχόταν πολύ δυνατή η ΑΕΚ και εντελώς διαφορετική. Κάποιοι παίκτες μας έκαναν μόλις δύο προπονήσεις και ήταν δύσκολα. Παρ’ όλα αυτά ξεκινήσαμε πολύ καλά. Επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί, βρίσκαμε τα σουτ και δώσαμε πολλές ασίστ κάτω από το καλάθι. Όμως αυτό δεν συνεχίστηκε. Η άμυνα μας δεν ήταν τόσο δυνατή, όσο θέλαμε. Αυτό επηρέασε και την επίθεση. Πήραμε σουτ εκτός ισορροπίας. Από εκεί και έπειτα κάναμε λάθη και δυσκόλεψαν τα πράγματα. Πλέον έχουμε το τρίτο παιχνίδι, όμως εκεί δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα έχουμε στην διάθεσή μας, θα δούμε”.

Για την διαιτησία: Δεν μιλάω για την διαιτησία. Μιλάω στο γήπεδο. Δε νομίζω, όμως, ότι είναι σωστό να μιλάει συνέχεια η ΑΕΚ για την διαιτησία.

Για τους παίκτες που είναι τραυματίες: Ο Σχορτσανίτης έπαιξε με με ένεση. Ο Τεπιτς κούτσαινε, καθώς απείχε σε δύο προπονήσεις. Ο Χάτσερ δεν έκανε τρεις προπονήσεις.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος δήλωσε: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε παιχνίδι πλέι οφ. Το κρίσιμο σημείο ήταν στο 2ο δεκάλεπτο. Καταφέραμε να κοντρολάρουμε τον ρυθμό του αγώνα. Αλλά στα τελευταία 5 λεπτά του πρώτου μέρους με ένα σερί, πέτυχαν το +13. Προσπαθήσαμε και παλέψαμε αρκετά, ειδικά στην άμυνα. Στην επίθεση, δεν βάλαμε κάποια σουτ, δεν αντιδράσαμε σωστά στην επιθετική άμυνα της ΑΕΚ.

Τώρα είναι 1-1 και υπάρχει νέο παιχνίδι την Τετάρτη. Πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες, αν και θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο παιχνίδι. Είναι στο χέρι μας να ξεπεράσουμε αυτήν την ήττα.

Πιστεύω ότι σε πολλές περιπτώσεις σε όλη την σεζόν, αν και ήμασταν καλύτεροι χάσαμε. Ίσως να ήταν σημαντική η πίεση που είχαμε για να τελειώσει η σειρά εδώ. Ίσως μερικές φορές δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τα παιχνίδια ή και να μιλάμε περισσότερο από όσο πρέπει στους διαιτητές. Πίεση υπάρχει, αλλά πρέπει να την διαχειριστείς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.