Ντε Λαουρέντις: «Θέλουμε τον Νταρμιάν»

Η Νάπολι θέλει να εντάξει τον Ματέο Νταρμιάν στο έμψυχο δυναμικό της, με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επιβεβαίωσε και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Η Νάπολι θέλει να εντάξει τον Ματέο Νταρμιάν στο έμψυχο δυναμικό της, με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επιβεβαίωσε και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας τόνισε πως οι «παρτενοπέι» θέλουν να διατηρήσουν οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ντε Λαουρέντις τόνισε χαρακτηριστικά στον ιταλικό Τύπο: «Ζητήσαμε τον Νταρμιάν δανεικό με την προοπτική να τον αποκτήσουμε με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι».

Από την πλευρά του, ο 28χρονος παίκτης θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπογραμμίζει: «Θέλω να παίζω πιο συχνά. Την περασμένη σεζόν, δεν έπαιξα πολύ, αυτός είναι ο στόχος και η φιλοδοξία μου. Για αυτό μίλησα με τον προπονητή αλλά και με τον σύλλογο για το μέλλον μου. Θέλω να φύγω αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν δεν ξέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.