Ο… “ντέρτι” Χάρι αποφάσισε, Τότεναμ – PSV 2-1

Με εκτελεστή τον Χάρι Κέιν η Τότεναμ γύρισε ένα σχεδόν χαμένο ματς και με τη νίκη της με 2-1 απί της PSV μένει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση.

Η Αϊντχόφεν ταξίδεψε στο Λονδίνο για να προβληματίσει την Τότεναμ, να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. 
Οι Ολλανδοί παρατάχθηκαν στον… ελαφρός βελτιωμένο, αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ, με τους Ζουτ, Ντουμφρίς, Σβάαμπ, Φίερχεφερ, Ανχελίνο, Περέιρο, Ροζάριο, Χέντριξ, Λοσάνο, Ντε Γιονγκ, Μπέρχβαϊν. Ο Ποτσετίνο από την πλευρά του έκανε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και επέλεξε τους Γκαζανίγκα, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντέιβις, Σον, Γουίνκς, Ντέλε Αλι, Ερικσεν, Λούκας Μόουρα, Κέιν. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Αϊντχόφεν αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο φαρμαρισμένος Ντε Γιόνγκ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και σόκαρε τους Λονδρέζους. 

Από το λεπτό αυτό και μετά ουσιαστικά ξεκινά ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους. 

Κερδίζει πολλά μέτρα στο γήπεδο, άνοιξε το παιχνίδι της στον αγωνιστικό χώρο, πάτησε καλά στο χορτάρι κι άρχισε μία ακολουθία χαμένων ευκαιριών. Ο Ζουτ όμως ήταν σε πολύ καλό βράδυ. Κρατούσε τους Λονδρέζουν μακριά από το γκολ και το έκανε καλά στα πρώτα 45 λεπτά.
Στο δεύτερο μέρος η PSV είχε μία δύο καλές στιγμές για να κάνει από σκούρα, μαύρα, τα πράγματα για την Τότεναμ όμως στην τελική απόφαση ερχόταν το λάθος που άφηνε την ομάδα του Ποτσετίνο ζωντανή. 
Όταν όμως μία ομάδα «κατασκηνώνει» στην περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα και με τον Χάρι Κέιν στο γήπεδο, αργά ή γρήγορα θα φτάσει στο γκολ. 
Έτσι κι έγινε, ο Χάρι Κέιν ισοφάρισε στο 78ο λεπτό και όλα έδειχναν πως η ανατροπή φαινόταν άκρως εφικτή. Πίεση στην πίεση και ο Κέιν με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα σε καραμπόλα στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια στα δίχτυα του τερματοφύλακα της PSV για να γράψει το 2-1 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Τότεναμ με τη νίκη της αυτή μένε ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και με ακραίο σενάριο ακόμη και της πρώτης.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.