Διαβολική ανατροπή!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με το πρώτο γκολ του στο φετινό Champions League, πλήγωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ένα φάουλ του Μάτα κι ένα αυτογκόλ του Άλεξ Σάντρο, έδωσαν την τεράστια νίκη στην ομάδα του Μουρίνιο.

Οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας μεγαλύτερη διάθεση για δημιουργία, πίεσαν τους «Κόκκινους Διάβολους» αναγκάζοντας τον Ντε Χέα να δείξει την ποιότητά του επεμβαίνοντας σε προσπάθειες των Κεντίρα και Κουαδράδο. Η μεγαλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 35’, όταν ο Ρονάλντο πάτησε τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, βρήκε τον Κεντίρα, ο διεθνής Γερμανός έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πήγε στο δεξιό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ντε Χέα. 

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημίχρονου οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την ατυχία στο πλευρό τους, καθώς είχαν ένα ακόμη δοκάρι, αυτή τη φορά οριζόντιο, με τον Ντιμπάλα στο 50’, με τη Γιουνάιτεντ να ισορροπεί αλλά τελικώς να δέχεται το γκολ στο 65‘ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο –το πρώτο του στο φετινό Champions League- με ωραίο βολέ ύστερα από πάσα του Μπονούτσι. 

O Μουρίνιο έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Μάτα και Φελαϊνί στο 79’ και δικαιώθηκε απολύτως! Στο 86’ ο Ισπανός με εκτέλεση φάουλ έφερε την αναμέτρηση στην ισορροπία, ενώ στο 90’ ο Γιανγκ με ένα ακόμη εξαιρετικό φάουλ, βρήκε τον Φελαϊνί, ο Βέλγος έπιασε την κεφαλιά, στη σύγχυση ο Άλεξ Σάντρο με αυτογκόλ έδωσε τη μεγάλη νίκη στη Γιουνάιτεντ, η οποία πήγε στους 7 βαθμούς, ενώ οι πρωταθλητές Ιταλίας έμειναν στους 9

Την επόμενη αγωνιστική -27 Νοεμβρίου- η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Βαλένθια και στο Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γιανγκ Μπόις. 

Juventus Stadium, Τορίνο, Ιταλία

Διαιτητής: Οβίντιου Χατσεγκάν

Κίτρινες κάρτες: Άλεξ Σάντρο (55’), Ντιμπάλα (75’) –  Μάτιτς (12’), Ερέρα  (75’), Μαρσιάλ (90+5′)
Κόκκινες κάρτες: –

Γιουβέντους (4-3-3): Σέζνι –  Ντε Σίλιο (83’ Μπαρτζάλι), Μπονούτσι, Κελίνι (αρχ.), Άλεξ Σάντρο –  Κεντίρα (61’ Ματουιντί), Πιάνιτς, Μπετανκούρ  – Κουαδράδο (90+2′), Ντιμπάλα, Ρονάλντο

Προπονητής: Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3-3): Ντε Χέα  –  Γιανγκ (αρχ.), Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Σο –  Πογκμπά, Μάτιτς, Ερέρα (79’ Μάτα) –  Μαρσιάλ, Λίνγκαρντ (70’ Ράσφορντ), Σάντσες (79’ Φελαϊνί)

Προπονητής: Ζοσέ Μουρίνιο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.