Tο internet πιστεύει πως το Deracine επιβεβαιώνει το Bloodborne 2

Οι πραγματικοί hunters.Δεν έχει περάσει καλά-καλά μια μέρα από την κυκλοφορία του αλλά οι παίκτες...

Οι πραγματικοί hunters.

Δεν έχει περάσει καλά-καλά μια μέρα από την κυκλοφορία του αλλά οι παίκτες ήδη ανακαλύπτουν Easter Eggs στη νέα περιπέτεια της From Software, Deracine. Ένα απ’ αυτά συγκεκριμένα έχει ενθουσιάσει κάποιους fans καθώς πιστεύουν πως αποτελεί ένδειξη ότι το Bloodborne 2 είναι καθ’ οδόν.

Ο χρήστης Amazing Komaru (μέσω του Fextra Life), ανακάλυψε μια κούκλα στον νέο VR τίτλο, η οποία κάνει μια χειρονομία γνωστή στους παίκτες του Bloodborne ως “Μake Contact”, όπως ακριβώς έκανε και ο χαρακτήρας The Doll στο Bloodborne.

Αναλυτικότερα, όταν η κούκλα στο Deracine επιθεωρείται, αναγράφεται μια περιγραφή που λέει: “Μια κούκλα του πέτρινου κοριτσιού Fiona που εμφανίζεται στην ατελή ιστορία. Όταν κάποιος βλέπει κακό όνειρο, η Fiona εμφανίζεται και τους βοηθάει να δραπετεύσουν”.

Αυτή η αναφορά σε μια “μισοτελειωμένη ιστορία” είναι που ξεκίνησε τις υποθέσεις. Αν η αναφορά έχει να κάνει με το Bloodborne, τότε υπονοείται πως ο Hidetaka Miyazaki (που έχει σκηνοθετήσει και τα δύο παιχνίδια) μπορεί να παρουσιάσει περισσότερα για την Λαβκραφτιανή δημιουργία του στο μέλλον.

Χρήστες στο ResetEra ανέδειξαν κι άλλες αναφορές, όπως ένα βιβλίο που χρησιμοποιεί το font του Bloodborne και μια ακόμη κούκλα που μιλάει για μια “μισοτελειωμένη ιστορία” και “κακά όνειρα”.

Παρ’ όλα αυτά, το Bloodborne 2 παραμένει ακόμα στη σφαίρα της φαντασίας. Αυτό που πολλοί θεώρησαν ως teaser για ένα sequel τελικά δεν ήταν παρά η αποκάλυψη του νέου action-RPG Sekiro: Shadows Die Twice.

To Deracine κυκλοφορεί αποκλειστικά για Playstation 4.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.