Με κεκτημένη ταχύτητα στη Λήμνο

Το σερί των πέντε νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη δίνει ώθηση στον ΠΑΟΚ εν όψει της σημερινής (17/11, 15:45') εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ήφαιστο - Παπαθεοδώρου: "Προσοχή στον ενθουσιασμό του αντιπάλου!"

Με τον αέρα των πέντε σερί νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη σε διάστημα 15 ημερών -από την 30ή Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου- πηγαίνει σήμερα (17/11, 15:45′) ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Ήφαιστου, στη Λήμνο, για να αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη στη Basket League ομάδα. Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να αυξήσουν τον αριθμό των συνεχών νικών και να πετύχουν την πρώτη εκτός Θεσσαλονίκης νίκη τους την τρέχουσα περίοδο στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Το ευχάριστο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών παικτών. Οι Φιλ Γκος και Τζαμάλ Τζόουνς, οι οποίοι δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά τον εντός έδρας αγώνα με τη Φρίμπουργκ την περασμένη Τετάρτη (14/11) για το BCL, προπονήθηκαν κανονικά χθες στη Λήμνο και τέθηκαν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.
Ο τελευταίος, σχολιάζοντας εν όψει της σημερινής αναμέτρησης, που είναι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τόνισε: «Κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολος. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για εκτός έδρας κι αυτό ακριβώς ισχύει και για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε μία ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, γιατί πρόκειται για μία ομάδα με πολύ καλό και έμπειρο προπονητικό επιτελείο, καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες και μία ομάδα που έχει μεγάλο ενθουσιασμό. Πρέπει να αντιπαρατάξουμε τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια διάθεση και θέληση που δείξαμε στα τελευταία μας παιχνίδια, να ελέγξουμε τους καλούς και ποιοτικούς παίκτες που έχουν, για να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.