Ώρα προσωπικοτήτων και χαρακτήρα

O Γιώργος Βασιλείου γράφει για τους δύο αγώνες-τελικούς που ακολουθούν για την ΑΕΚ και την ευκαιρία που έχουν οι παίκτες της πρωταθλήτριας για μια νέα αρχή.

Από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο έχουν περάσει εννέα ημέρες και μέχρι το Σάββατο θα έχουν περάσει 13… Ο Μαρίνος Ουζουνιδης στο μεγαλύτερο διάστημα δεν είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς απουσίαζαν οι διεθνείς (Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος). 

Όλοι οι υπόλοιποι ήταν καθημερινά στα Σπάτα και ακολουθούσαν και ακολουθούν την προετοιμασία για τον αγώνα του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό. Άπαντες είχαν και τον χρόνο και την ηρεμία να αναλύσουν τα όχι και τόσο θετικά δεδομένα που προέκυψαν μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Να κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του. 

Ακολουθούν δύο παιχνίδια-τελικοί για την Πρωταθλήτρια Ελλάδας. Δύο παιχνίδια που οι παίκτες της ομάδας καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και προσωπικότητα και να βάλουν τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα. Αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το απόγευμα του Σαββάτου (19:00). 

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και με την απόσταση από την κορυφή στο -9 μοναδικό ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι η κατάκτηση της νίκης και εάν είναι δυνατόν συνοδευόμενη από επιβλητική εμφάνιση για να κλείσουν στόματα και να μπει ένα τέλος στην αμφισβήτηση. 

Ακολουθεί η τελευταία εντός έδρας παράσταση στο Champions League, για φέτος τουλάχιστον, κόντρα στον επικίνδυνο Άγιαξ. Ένα ακόμα παιχνίδι αποδείξεων και εγωισμού για τους παίκτες της ΑΕΚ. Κανείς δεν θέλει να τελειώσει τον όμιλο με μηδέν βαθμούς, ενώ παράλληλα όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για κατάληψη της 3ης θέσης οι «κιτρινόμαυροι» οφείλουν να παλέψουν.

Εννοείται πως κανένας από τους δύο αγώνες, με Άγιαξ και Μπενφίκα (εκτός) δεν είναι εύκολοι για την ΑΕΚ. Το αντίθετο. Είναι πάρα πολύ δύσκολοι, όμως οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πρέπει να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό. Τόσο στο Champions League, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι δύο ματς που η ΑΕΚ μπορεί να διαγράψει τις πρόσφατες αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν. Δύο ματς που μπορούν να βελτιώσουν το κλίμα σε ομάδα και κόσμο και να γίνει μια νέα αρχή… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.