Προς υπεράσπιση του Luke στο “TLJ” έρχεται και ο Colonel Kurtz

Ένα concept art αποκαλύπτει τα αρχικά σχέδια.Ακόμα μία απάντηση υπέρ της εμφάνισης του Luke...

Ένα concept art αποκαλύπτει τα αρχικά σχέδια.

Ακόμα μία απάντηση υπέρ της εμφάνισης του Luke Skywalker στο “Star Wars: The Last Jedi” δόθηκε μέσω των social media, αυτή τη φορά δείχνοντας και ένα concept art της αρχικής ιδέας, η οποία ακολουθούσε μία συμβουλή από το 2013.

Όπως μεταφέρει το comicbook, ο καλλιτέχνης Christian Alzmann δημοσίευσε στο Instagram την αρχική εικόνα που σχεδίασε για τον Luke τον Ιανουάριο του 2013, δύο χρόνια νωρίτερα από την πρεμιέρα του “The Force Awakens”. Κατά τα λεγόμενα του, η εικόνα αυτή είναι, “Η πρώτη εικόνα που δημιούργησα για το ‘Star Wras: The Force Awakens’. Αυτό έγινε τον Ιανουάριο του 2013. Ο Luke περιγράφηκε ως ένας Col. Kurtz τύπος που κρύβεται από τον κόσμο μέσα σε μία σπηλιά”.


Ως Col. Kurtz, ο Alzmann αναφέρεται σε έναν από τους πιο γνωστούς κινηματογραφικούς αντιπάλους, έναν ρόλο που γεννήθηκε για το “Apocalypse Now” (1979) του Francis Ford Coppola και ενσαρκώθηκε από τον Marlon Brando. Με τη σειρά του, ο χαρακτήρας είναι βασισμένος στο μυθιστόρημα “Heart of Darkness” του Joseph Conrad, όπου ο συνονόματος του Kurtz ακολουθεί το λάθος μονοπάτι και οδηγείται στην καταστροφή του.

Αρκετά κοντά στον Luke, ο Colonel Kurtz επιστρέφει από τον Πόλεμο του Βιετνάμ, πλήρως επηρεασμένος από τη θηριωδία του πολέμου, για να προκαλέσει τον φόβο μέσα από τη νέα του θέση και να απομονωθεί στον εαυτό του.

Με παρόμοιο τρόπο, στο “The Last Jedi” είδαμε έναν Luke Skywalker να έχει αφήσει την παλιά του ηρωική υπόσταση και να έχει χάσει την πίστη του, αποσύροντας τον εαυτό του τόσο από τη Force όσο και από κάθε τι που κάποτε αγαπούσε.

Προς υπεράσπιση της νέας του εμφάνισης έχουν τρέξει αρκετοί από τους συντελεστές της ταινίας, και πιο πρόσφατα ο ίδιος ο σκηνοθέτης Rian Johnson επανήλθε στο ζήτημα με ένα του tweet.

Για την πιο πρόσφατη δημοσίευση του Alzmann ο Phil Szostak, o καλλιτεχνικός διευθυντής της Lucasfilm, έκανε τη δική του αναδημοσίευση στο Twitter, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του πρώτου λέγοντας ότι, “Εργάστηκα σε αυτό [The Force Awakens] από το πολύ ξεκίνημα του και ήμουν παρόν όταν στις 16 Ιανουαρίου του 2013, όταν έγινε η συνάντηση στο Skywalker Ranch με τον George Lucas την οποία αναφέρει ο Christian εδώ (και περιγράφεται με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο ‘The Art of The Last Jedi’)”.

Ο κόσμος του “Star Wars” επεκτείνεται διαρκώς. Το “Episode IX” θα κάνει την πρεμιέρα του στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου του 2019, ενώ αναμένουμε την τηλεοπτική προσθήκη του Jon Favreau στο franchise, “The Mandalorian”, για την οποία λέγεται πως θα δοθεί το 100%.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.