Ολλανδική επίσκεψη στο εργοτάξιο της ΑΕΚ (pics)

To θέμα του γηπέδου και οι λεπτομέρειες που το αφορούν είναι σε προτεραιότητα για την ΑΕΚ, η οποία θέλει να ετοιμάσει αυτό το “στολίδι” της όσο πιο τέλειο γίνεται.

To θέμα του γηπέδου και οι λεπτομέρειες που το αφορούν είναι σε προτεραιότητα για την ΑΕΚ, η οποία θέλει να ετοιμάσει αυτό το “στολίδι” της όσο πιο τέλειο γίνεται.

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σύσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη συμμετοχή του διευθύνοντος συμβούλου του Άμστερνταμ Αρίνα, αλλά και του διευθυντή λειτουργίας του γηπέδου.

Μια σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης της “Δικέφαλος” έπειτα από τουρ που είχαν κάνει και οι άνθρωποί του στο πρώτο ματς. 

Οι Ολλανδοί παράγοντες είχαν πλήρη ξενάγηση σε όλους τους χώρους του νέου γηπέδου που ετοιμάζει η ΑΕΚ, αντάλλαξαν απόψεις και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το γήπεδο τόσο ως σχέδιο, αλλά και ως έδρα λόγω των διπλών κερκίδων σε μικρή κλίμακα. 

Στη συνέχεια συζήτησαν για θέματα τεχνολογίας που αφορούν στις νέες τεχνολογίες στο φωτισμό led, αλλά και στις νέες τεχνολογίες στους χλοοτάπητες. 

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κανόνισαν συνάντηση στην Αθήνα και με θυγατρική εταιρία της Philips που τρέχει τον φωτισμό στο “Άμστερνταμ Αρίνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.