Συνεχίζει δυναμικά το “Preacher”

Jesse, Tulip και Cassidy σε νέες περιπέτειες.Μία ακόμα σεζόν της δημοφιλούς σειράς του AMC...

Jesse, Tulip και Cassidy σε νέες περιπέτειες.

Μία ακόμα σεζόν της δημοφιλούς σειράς του AMC, “Preacher”, πήρε το πράσινο φως. Όπως αναφέρει το Deadline ο Jesse, η Τulip και ο Cassidy θα έχουν και 4η σεζόν στο κανάλι.

Βασισμένο στο ομότιτλο κόμικ, οι πρωταγωνιστές του “Preacher” ξεκινούν, οδικώς, ένα ταξίδι για να βρουν τον Θεό. Ο ιεροκήρυκας, η πρώην κοπέλα του και το βαμπίρ, ωστόσο, θα προχωρήσουν περισσότερο την ιστορία βάζοντας στην υπόθεση και μία μάχη μεταξύ Κόλασης και Παραδείσου.

Η τρίτη σεζόν έκανε την πρεμιέρα της στις 24 Ιουνίου και είδαμε τον Jesse να επιστρέφει στο Angelville, τη φυτεία της Louisiana όπου και μεγάλωσε. Εκεί, οι Jesse, Cassidy και Tulip θα βρίσκουν παλιές μνησικακίες και θανάσιμες υποχρεώσεις.

Ο David Madden, πρόεδρος προγραμματισμού και ψυχαγωγικού δικτύου για το AMC μίλησε για τον 4ο κύκλο και όσα προηγήθηκαν. “Μία παθιασμένη βάση από φαν βρήκε τον δρόμο της στους Jesse, Tulip και Cassidy και τους ακολούθησαν στις περιπέτειες τους, πολλές φορές απερίγραπτες περιπέτειες, για τρεις σεζόν. Είμαστε ευγνώμονες προς τους συνεργάτες μας στη Sony και τους Seth, Evan και Sam για κάθε τι που έφεραν στη σειρά, την οποία είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανανεώσουμε για 4η σεζόν. Όπως και οι σούπερ-φαν του ‘Preacher’, ανυπομονούμε να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτό το ταξίδι”.

Για την τρίτη σεζόν επέστρεψαν οι Ian Coletti, Graham McTavish, Pip Torrens, Julie Ann Emery, και Malcolm Barrett και μαζί τους ενώθηκαν στο cast οι Betty Buckley και Colin Cunningham, ενώ οι Jeremy Childs, Liz McGreever, Jonny Coyne, Adam Croasdell και Prema Cruz απέκτησαν μεγαλύτερους ρόλους.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.