Παντελίδης: “Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη!” (video)

Ο προπονητής του Άρη σχολίασε με δηκτικό τρόπο το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) στον αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό στο "Κλ. Βικελίδης"

Δεν πίστευε ο Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος του αποψινού (2/12) αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο “Κλ. Βικελίδης” ότι ζούσε το ίδιο έργο, όπως με αντίπαλη την ίδια ομάδα, όταν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τη βρήκε απέναντί του ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης τότε! Και τότε οι “πράσινοι” ισοφάρισαν με χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις και τώρα το ίδιο. Το απόλυτο deja vu για τον Έλληνα τεχνικό, δηλαδή…
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα στην έδρα των “κίτρινων”, ο Παντελίδης δήλωσε αρχικά: “Το σημερινό ματς αξίζει να μας διδάξει μερικά πράγματα. Ένα από αυτά, είναι πως ενώ στο α΄μέρος ήμασταν καλύτεροι και πιέσαμε, στο δεύτερο δεν μπορέσαμε και αυτό έχει αιτία που πρέπει να διορθώσουμε. Είχαμε φάσεις να τελειώσουμε το ματς και έπρεπε να έχουμε καθαρό μυαλό και περισσότερες δυνάμεις να το τελειώσουμε. Είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναλάβουμε ποτέ. Η ομάδα δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια και μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα, να κρατήσει μεγαλύτερη διάρκεια τον καλό της εαυτό”.
Και συνέχισε:
“Είναι δύσκολο να κρατήσουμε εντατικό ρυθμό για 90 λεπτά. Σιγά σιγά, όμως, θα το κάνουμε. Υπήρχε θέμα δυνάμεων. Το διαπίστωσα, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό του α’ μέρους. Για την ποιότητα που έχουμε, όμως, είναι ανεπίτρεπτο να μην τελειώσουμε το παιχνίδι, ενώ μας δόθηκαν 4-5 καλές φάσεις που μπορούσαμε να το κάνουμε”.

Σχετικά με το ότι έζησε το ίδιο με τον Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Παναθηναϊκό αυτή τη σεζόν, απάντησε: “Η τύχη είναι με το μέρος τους! Την προηγούμενη εβδομάδα, όμως, κι εμείς πήραμε αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά”.

Για την αρχική επιλογή Ντιγκινί, είπε: “Είδαμε ότι ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει με τρεις στην άμυνα, γι’ αυτό και επιλέξαμε τον Ντιγκινί. Ετοιμάσαμε και δεύτερο φορ για να πιέσουμε πιο ψηλά, αλλιώς θα είχαν την πρωτοβουλία”.
Ερωτώμενος αν έδωσε εντολή ο ίδιος στους παίκτες για την εκτέλεση των πέναλτι, απάντησε: “Η εντολή για το ποιος θα σουτάρει το πέναλτι γίνεται πριν το ματς. Ορίζουμε δύο ή τρεις παίκτες, πριν ξεκινήσει το ματς. Όποιος αισθάνεται καλύτερα, το αναλαμβάνει. Και οι τρεις που έχουμε ορίσει, είναι αρκετά καλοί”.
Για το αν αποδόθηκε δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά στο τελικό αποτέλεσμα, είπε: “Όχι δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή στο β΄μέρος, αλλά δεν έκανε ευκαιρίες. Έμαθα, όμως, να ζω με αυτό… Θα το γυρίσουμε πίσω το χαμένο τρίποντο εγώ και η ομάδα”.
Για το αν έχει εικόνα για το πέναλτι σε βάρος του Άρη, διευκρίνισε: “Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι πέναλτι του Παναθηναϊκού. Είναι παρατραβηγμένο, γιατί καθόρισε ένα ματς”.
Για την επιλογή του Μάβραϊ να περάσει στο παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο, εξήγησε: “Όταν έχασα τη νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τα είχα βάλει με τον εαυτό μου, γιατί δεν είχα βάλει τρίτο κεντρικό αμυντικό στο ματς. Τώρα το έκανα, αλλά δεν πέτυχε. Η ομάδα πρέπει να κρατήσει το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν υπήρχε άλλο ματς που να ζορίστηκε τόσο ο Παναθηναϊκός σε ένα ημίχρονο. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός έπαιζε με δύο επιθετικούς. Ήταν μία καλή επιλογή πιστεύω ο Μάβραϊ, γιατί η μπάλα πήγε ψηλά. Αν έχεις τρεις στόπερ, έχεις μία καλύτερη βοήθεια. Απλώς δεν έπιασε η αλλαγή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.