Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο»

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την Ευρωλίγκα, εξέφρασε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την Ευρωλίγκα, εξέφρασε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. 

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν γίνει πιο γρήγοροι με τον Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο τους και υποστήριξε πως περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι.

«Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα με νοοτροπία πρωταθλήτριας. Θα πρέπει να παλέψουμε με πάθος για κάθε κατοχή και να κάνουμε όσο πιο δύσκολη μπορούμε τη ζωή των αντιπάλων μας, ειδικά στους ηγέτες τους. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού εξακολουθεί να περιστρέφεται γύρω από τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Φυσικά χρειάζονται προσοχή και άλλοι παίκτες, όπως ο ΛεΝτέι, που επιτίθεται γρήγορα, ενώ και ο Στρέλνιεκς έχει ξαναβρεί τη φόρμα του. Είναι μια καλή ομάδα ο Ολυμπιακός», δήλωσε αρχικά ο «Σάρας».

Για τις διαφορές που έχει ο Ολυμπιακός με τον Μπλατ στο «τιμόνι» του, συγκριτικά με τον Σφαιρόπουλο: «Είναι δύσκολο να το πεις. Ίσως έπαιζαν λίγο πιο αργά στο παρελθόν. Ο Γκος και ο ΛεΝτέι έχουν δώσει περισσότερη ταχύτητα και το παιχνίδι είναι κάπως διαφορετικό. Πάντως ο κορμός παραμένει ο ίδιος. Είναι μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.