Έτοιμος ο Πέλκας!

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του στη σημερινή προπόνηση καθώς ο Δημήτρης Πέλκας συμμετείχε απροβλημάτιστα θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για τον κρισιμότατο αγώνα της Πέμπτης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα (19.55)

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του στη σημερινή προπόνηση καθώς ο Δημήτρης Πέλκας συμμετείχε απροβλημάτιστα θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για τον κρισιμότατο αγώνα της Πέμπτης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα (19.55). Κατά συνέπεια, προβλήματα δεν υφίστανται για τον Ρουμάνο τεχνικό εν όψει μιας αναμέτρησης που έχει τον απόλυτο χαρακτήρα «τελικού» με τον «Δικέφαλο» να θέλει μόνον τη νίκη και ταυτόχρονα να προσδοκά σε θετικά νέα από την άλλη αναμέτρηση του ομίλου, ελπίζοντας σε νίκη της Τσέλσι στην Ουγγαρία.
Όλοι όσοι είχαν σημαντικό χρόνο συμμετοχής την περασμένη Κυριακή ακολούθησαν συγκεκριμένο κομμάτι της προπόνησης και συνέχισαν με αποφόρτιση και θεραπεία ενώ το κυρίως μενού για όλους τους υπόλοιπους είχε να κάνει με ασκήσεις τακτικής, κατοχής και κυκλοφορίας. Το αυριανό προπονητικό ραντεβού έχει οριστεί για τις 11.30 το πρωί και πάλι στη Νέα Μεσημβρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.