Ρέινα: “Ήταν ένα πραγματικό σοκ”

Ο Πέπε Ρέινα χαρακτήρισε ως “σοκ” τον αποκλεισμό της Μίλαν από τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα 3-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πέπε Ρέινα χαρακτήρισε ως “σοκ” τον αποκλεισμό της Μίλαν από τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα 3-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο βετεράνος Ισπανός τερματοφύλακας υπογράμμισε πως η ιταλική ομάδα θέλει να αντιδράσει στα επόμενα ματς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζενάρο Γκατούζο.

Αρχικά, ο Ρέινα δήλωσε: “Ήταν ένα πραγματικό σοκ, πρέπει να αντιδράσουμε, να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Δεν χάσαμε από τον διαιτητή στο ματς με τον Ολυμπιακό, κάναμε τα μεγαλύτερα λάθη. Παίζαμε για δυο πιθανά αποτελέσματα και δεν είχαμε τη σωστή επιθυμία για τη νίκη. Κερδίζουμε και χάνουμε μαζί αλλά όλοι πρέπει να δίνουν 10% περισσότερο από αυτό που δώσαμε”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τερματοφύλακας συμπλήρωσε: “Ο Γκατούζο βγαίνει μπροστά, είναι ο καπετάνιος αυτού του σκάφους. Όλοι θέλουμε να αντιδράσουμε. Την Τρίτη πρέπει να πάμε στη Μπολόνια με ένα μαχαίρι ανάμεσα στα δόντια μας!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.