Η ‘παρέα’ της Captain Marvel την ακολουθεί στην ερχόμενη ταινία

Μαζί στη μάχη κατά των Skrull.Πολλά έχουν ήδη ακουστεί για το cast που θα συμπληρώσει το ντεμπούτο...

Μαζί στη μάχη κατά των Skrull.

Πολλά έχουν ήδη ακουστεί για το cast που θα συμπληρώσει το ντεμπούτο της Captain Marvel στη μεγάλη οθόνη. Γνωστά ονόματα, όπως αυτά του Samuel L. Jackson ως Nick Fury και ο Clark Gregg ως Phil Coulson, θα βρεθούν στο πλευρό της ηρωίδας.

Η ομάδα, όμως, που θα την υποστηρίξει δεν θα είναι άλλη από τη Starforce, όπως μαθαίνουμε από το comicbook. Για τα κόμικς της Marvel, η διαγαλαξιακή ομάδα έχει αναλάβει την προστασία του πλανήτη Hala και ολόκληρης της αυτοκρατορίας των Kree.

Μπορεί η παρουσία της να μην είχε επιβεβαιωθεί νωρίτερα, ωστόσο το γεγονός φαίνεται λογικό αφού η υπόθεση θα μας ταξιδέψει στην εποχή του πολέμου μεταξύ Kree και Skrull, όταν η Carol Danvers, ή Vers για τους Kree, θα τους χρειαστεί περισσότερο. Η παρουσία τους φανερώθηκε μέσω μίας εικόνας που δημοσιεύθηκε στο Twitter.

Εικόνα μέσω Twitter.

Η ίδια η πρωταγωνίστρια μένει να βρεθεί στο κέντρο της ομάδας και να την συμπληρώσει, με τον Jude Law στα δεξιά της, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του διοικητή της Starforce Yon-Rogg,σύμφωνα με όσα διέρρευσαν πριν από λίγο καιρό.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν οι Anna Boden και Ryan Fleck σε σενάριο των Flahive, Carly Mensch, Meg LeFauve, Nicole Perlman και Geneva Robertson-Dworet. To cast περιλαμβάνει τους Clark Gregg, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Annette Bening, Rune Temte, DeWanda Wise, McKenna Grace και Jude Law.

Η ταινία είναι ήδη έτοιμη, όπως έχει επιβεβαιώσει και η πρωταγωνίστρια, και έρχεται στους κινηματογράφους στις 7 Μαρτίου του 2019. Πέρα από τη δική της ταινία αναμένεται να δούμε την Captain Μarvel και στο “Avengers 4”. Περισσότερες πληροφορίες για την ερχόμενη ταινία μάθαμε κατά τη διάρκεια του ComicCon της Βραζιλίας.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.