Περιμένει τον Ολυμπιακό χωρίς τον Κάρολ

Χωρίς τον Τζέισι Κάρολ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό η Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη (22.00) για την 18η αγωνιστική της Euroleague. Το επιβεβαίωσε ο τεχνικός της «βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο.

Χωρίς τον Τζέισι Κάρολ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό η Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη (22.00) για την 18η αγωνιστική της Euroleague. Το επιβεβαίωσε ο τεχνικός της «βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague. H πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν θα έχει έναν «καυτό» παίκτη έξω από τα 6.75 απέναντι στην ομάδα του Πειραιά. Ο Λάσο αναφέρθηκε ονομαστικά στους κορυφαίους παίκτες των «ερυθρόλευκων» και κάλεσε τους φιλάθλους της Ρεάλ να γεμίσουν το γήπεδο.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε: 
«Οι παίκτες μας γενικά είναι καλά, λίγο κουρασμένοι, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Μόνο ο Κάρολ θα απουσιάσει από το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού. Η Euroleague έχει πολλά σπουδαία παιχνίδια και το Ρεάλ Μαδρίτης–Ολυμπιακός, ήταν ένας αγώνας που χάριζε τίτλο, όχι τόσο μακριά χρονικά. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που γνωρίζουμε καλά, παρότι άλλαξαν φέτος με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Διαθέτουν παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και ο Μιλουτίνοβ, ενώ ο Στρέλνιεκς ωριμάζει μπασκετικά. Επίσης διαθέτουν τους Τουπάν και Τίμα, που είναι σκληροί παίκτες. Είναι ένα θελκτικό παιχνίδι για τον κόσμο, που ελπίζω να έρθει στο γήπεδο, να δημιουργήσει μία ωραία ατμόσφαιρα που θα μας βοηθήσει να νικήσουμε, παρότι θα είναι δύσκολο αυτό»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.