Με φόρα για το μεγάλο διπλό

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Μαδρίτη με την ψυχολογία στα ύψη μετά και τη νίκη επί της Μπασκόνια και θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ, που θα τον βάλει για τα καλά στο κόλπο για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα (22:00 Novasports2HD).

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Μαδρίτη με την ψυχολογία στα ύψη μετά και τη νίκη επί της Μπασκόνια και θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ, που θα τον βάλει για τα καλά στο κόλπο για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα (22:00 Novasports2HD). Δείτε από τη Web TV του Novasports.gr στις 21:00 το pre game της αναμέτρησης της Μαδρίτης και ακούστε στις 22:00 σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του ματς. Μετά το τέλος του, στις 23:55 θα ακολουθήσει το post game του αγώνα με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ. 

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στην Ισπανία χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, λόγω ίωσης. Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναμένεται να καλύψει το κενό του Σέρβου παίκτη, με τους Λεντέι και Μπόγρη, ενώ εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το έργο των Πειραιωτών δε θα είναι εύκολο, καθώς η πρωταθλήτρια Ευρώπη βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ήδη μετράει 14-3 στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Οι “μερένχες” θα παραταχθούν χωρίς τον Τζέισο Κάρολ. Αυτή θα είναι η 41η αναμέτρηση των δυο ομάδων. Στις προηγούμενες 40 μετρούν από 20 νίκες. Επί ισπανικού εδάφους, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το προβάδισμα με 15 νίκες, έναντι τέσσερις του Ολυμπιακού. Στο ματς του πρώτου γύρου, οι “ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει με 88-83 στο ΣΕΦ. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Πιόρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Μεντί Ντιαφαλά (Γαλλία).  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.