Ουζουνίδης: “Δεν είχαν ξεχάσει την μπάλα…”

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αναφορικά -και- με το διάστημα που περίμενε την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Είπε πολλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο προπονητής της Ενωσης στάθηκε στα γρήγορα γκολ, μίλησε για τον σχηματισμό 3-5-2 αλλά και για τις μεταγραφές. Και μαζί, αναφέρθηκε και στον Κρίσιτσιτς.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε
: “Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς αλλά ευτυχώς μπήκαμε καλά, μας βοήθησαν και οι στατικές φάσεις. Παρ’ όλα αυτά δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε για όσο έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, το ελέγχαμε ακόμη καλύτερα και είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, τα παιδιά αρχίζουν να βγάζουν αυτοπεποίθηση και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η συνέχεια».

Για την ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης, είπε
: «Τα παιδιά αντέδρασαν καλά. Ολο αυτό το διάστημα προσπαθούσα να τους πείσω ότι δεν είχαν ξεχάσει την μπάλα. Υπήρχε σωματική και ψυχολογική κούραση. Ενα διάστημα, είχαμε και τα προβλήματα, αλλά δεν είχαμε τόσο άσχημα αποτελέσματα. Τους έλεγα ότι δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη ούτε στον εαυτό μου ούτε αυτούς. Μπαίνουν, παίζουν, από αυτούς εξαρτάται πώς θα πάει η συνέχεια».

Ρωτήθηκε για το αν η ΑΕΚ έχει αδικήσει τον εαυτό της και είπε
: «Δεν νομίζω ότι τα δικά μας αποτελέσματα είναι τόσο αρνητικά, έχουμε μια φυσιολογική πορεία μεγάλης ομάδας. Περισσότερο είναι η πορεία του ΠΑΟΚ. Σε σχέση με πέρυσι δεν έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά. Οταν οι αντίπαλοι σου δεν χάνουν ούτε ένα ματς… Εμείς στα κακά παιχνίδια μας δεν πήραμε βαθμούς, οι αντίπαλοι πήραν. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά».

Για τον σχηματισμό, το 3-5-2, είπε
: «Κοιτάμε να βρούμε αυτό που μας πάει καλύτερα με βάση τους παίκτες και την κατάστασή τους. Σε αυτά τα δύο ματς ανταποκριθήκαμε καλά, πιστεύω όμως ότι μπορούμε να παίξουμε και με άλλη διάταξη. Εχουμε καλούς παίκτες, έχουμε και καλό κέντρο μετά την μεταγραφή του Κρίστιτσιτς. Για μένα δεν είναι περίεργο το να υπάρχει μια σωματική και ψυχολογική κούραση στα παιδιά και να υπάρχει μια μικρή κάμψη».

Είπε για τις μετεγγραφές
: «Προσπαθούμε να βρούμε. Αν βρούμε αυτό που ψάχνουμε, θα κινηθούμε. Αυτή τη φορά είμαστε καλά, ήρθε ο Κρίστιτσιτς, έχει αρχίσει και ο Αλεφ να προσαρμόζεται στα δεδομένα. Εχουμε την επιστροφή του Μπακασέτα, έχουμε δύο από τα καλύτερα 8άρια-10άρια στην Ελλάδα. Με τον Κρίστιτσιτς τρία. Αν βρεθεί κάτι, καλώς να έρθει».

Ρωτήθηκε για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί ο Κρίσιτσιτς για να ξεκινήσει βασικός και είπε
: «Θα πάρει περισσότερο χρόνο σίγουρα την Τετάρτη με τον Κισσαμικό. Πρέπει να μπει σιγά-σιγά στην ομάδα, είναι θετικό ότι πάνε καλά και οι άλλοι, οπότε δε χρειάζεται να βιαστούμε. Δείχνει όμως, το βλέπετε, πως είναι αυτό που θέλαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.