Εξάσφαιρος!

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΠ Ηρακλής την αναμέτρηση με τον Αετό Σκύδρας και τον συνέτριψε 6-0 στην αυλαία της 17ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΠ Ηρακλής την αναμέτρηση με τον Αετό Σκύδρας και τον συνέτριψε 6-0 στην αυλαία της 17ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, που είχε ως πρωταγωνιστή τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα, κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, πήρε άνετα τους τρεις βαθμούς και εξακολουθεί να διατηρεί κάποιες ελπίδες για τη διεκδίκηση της ανόδου.

Ο… χορός των γκολ άρχισε στο 25′ με εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου, ενώ στο 36′ ο Κωνσταντινίδης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Στο 45′ ο ίδιος παίκτης με πλασέ πέτυχε το 3-0, ενώ στο 62′ σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά.

Στο 79′ η. σκυτάλη πέρασε και πάλι στον Γεωργίου, ο οποίος με το κεφάλι σημείωσε το 5-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89′ με σουτ του Μωυσίδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κελπέκης, Τροϊρης, Παπαστεριανός, Χασιώτης, Λιόλιος, Νατσούρας, Παληγεώργος (72′ Οικονόμου, Νατσιόπουλος, Τσιλιανίδης (77′ Κιβρακίδης), Γεωργίου, Κωνσταντινίδης (68′ Μωυσίδης).
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Γιάννης Τυριακίδης): Ραβούσης, Παπασυμεών, Μαρπορίδης, Ορφανίδης, Σαπανίδης, Μπρέγου, Λεκάκης, Μαυζιούνης, Χαλιλάτ (36′ Κερμενίδης), Παπαστεργίου (56′ Ξόμπλιος), Χαρμάνας (69′ Ιωαννίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.