Σφαιρόπουλος: «Με συγκέντρωση και ενέργεια»

Συγκεντρωμένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός για να νικήσει τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Συγκεντρωμένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός για να νικήσει τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Λίγο πριν την αναχώρηση για το Κάουνας, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η αυριανή αντίπαλος της ομάδας για την 4η αγωνιστική του ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκα είναι βελτιωμένη μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ πιο συγκεντρωμένοι απ’ ότι στο ματς με την Μπάμπεργκ. Από την αρχή του ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην επιτρέψουμε να πάει το παιχνίδι στα μέτρα των αντιπάλων μας, αλλά στα δικά μας μέτρα. Να ξεκινήσουμε με τις σταθερές που έχουμε, να πάμε το ματς στις δικές μας αρχές. 

Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και ενέργεια. Έχουν αλλάξει προπονητή και θέλουν να δείχνουν καλύτερο πρόσωπο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε διπλά προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι ώστε να απαντήσουμε σε κάθε δυσκολία που θα μας βάλουν στο παρκέ. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι απέναντι σε μια ομάδα που αν την αφήσεις μπορεί να σε σκοτώσει.

Για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου: 
«Η προσοχή μας είναι στην ομάδα και στο ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας αυτή τη στιγμή, ο Παπανικολάου είναι ποιοτικός παίκτης, θα προστεθεί μαζί με τους υπόλοιπους, ώστε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη: 

«Μας έκανε καλό η ήττα από την Μπάμπεργκ, είδαμε τις αδυναμίες μας σε όλα τα κομμάτια. Με την αλλαγή προπονητή παίζουν καλύτερα, παίζουν πιο γρήγορα και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στην επίθεση. Πρέπει μέσω της άμυνας μας να βρούμε ρυθμό, να βρούμε πόντους στον αιφνιδιασμό και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Η έλευση του Παπανικολάου μεγαλώνει το ροτέισιον, γινόμαστε ακόμη πιο καλοί καθώς επιστρέφει ένας παίκτης που έχει προσφέρει στην ομάδα πολλά και είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμη περισσότερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.