Ολλανδία, Ουγγαρία στον τελικό

Ολλανδία και Ουγγαρία θα αναμετρηθούν αύριο το βράδυ (21:15), στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Ολλανδία και Ουγγαρία θα αναμετρηθούν αύριο το βράδυ (21:15), στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Οι “οράνιε” νίκησαν μετά από συναρπαστικό αγώνα την Ισπανία με 15-14 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 9-9), πήραν ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2014 στη Βουδαπέστη και θα διεκδικήσουν τον πρώτο τους ηπειρωτικό τίτλο από το 1993. Η Λάουρα Άαρτς απέκρουσε δύο πέναλτι των Ισπανίδων και χάρισε τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα της, που είχε προηγηθεί 9-7 στις αρχές της τελευταίας περιόδου.

Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, η Ουγγαρία έπαιξε εξαιρετική άμυνα, είχε σε μεγάλη μέρα την τερματοφύλακα Εντίνα Γκανγκλ και επιβλήθηκε άνετα 10-5 της Ιταλίας. Οι Μαγυάρες θα δώσουν το “παρών” σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2003 και φιλοδοξούν να κατακτήσουν τον τίτλο για τρίτη φορά στην ιστορία τους.
Οι δύο ηττημένες των ημιτελικών θα συναντηθούν στις 19:45 στον “μικρό” τελικό, διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στις 18:15 θα γίνει το παιχνίδι της εθνικής με τη Ρωσία για τις θέσεις 5-6.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.