Τζόρτζεβιτς: «Τα τρίποντα έκαναν τη διαφορά»

Στην ευστοχία της Λοκομοτίβ Κούμπαν από τη γραμμή των 6,75μ. απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς.

Στην ευστοχία της Λοκομοτίβ Κούμπαν από τη γραμμή των 6,75μ. απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς. Ο προπονητής των «πράσινων» αναφέρθηκε και σε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, για τις οποίες, όπως τόνισε, λυπάται.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω πως η Λοκομοτίβ ολοκλήρωσε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε να το κάνει για να κερδίσει. Ήταν καλή γενικά, αλλά στο τέλος τα τρίποντα έκαναν τη διαφορά. Κάποιες περίεργες αποφάσεις των διαιτητών μάς κατέβαλαν. Όταν κάνω λάθος, το αποδέχομαι και το λέω. Ο τρόπος με τον οποίο με χρέωσαν με τεχνική ποινή είναι εκτός λογικής. Δεν γίνεται να μας απαγορεύουν να κάνουμε πράγματα. Δεν μπορούμε να βάζουμε το χέρι στο πρόσωπό μας και να μιλάμε στον πάγκο μας; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Δεν απευθυνόμουν σε κάποιον, δεν μίλησα σε κάποιον διαιτητή. Λυπάμαι που μιλάω τόσο για την τεχνική ποινή. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ξεκινήσαμε με ελάχιστη διάθεση να παλέψουμε. Κάτι που απαγορεύεται. Πρέπει να έχουμε “μαχητές” στο παρκέ για σαράντα λεπτά. Δεν ήμασταν έτσι όμως από την αρχή. Δεν υπάρχει λογική στο πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι».

Για τη συμπεριφορά της ομάδας του στο αποψινό παιχνίδι με εξαίρεση το πρώτο τετράλεπτο κι αν είχε να κάνει με το πρόστιμο που επιβλήθηκε μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα:
«Δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με το πρόστιμο. Γιατί αν είναι αυτό το θέμα, θα πεθάνω. Είναι ξεκάθαρα η άποψή μου. Είναι μια λεπτομέρεια. Χρειαζόταν να αντιδράσουμε. Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να αντιδράμε πάντα στα παιχνίδια, αλλά να δρούμε. Να δρούμε πριν έρθει το πρόβλημα, να παλεύουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για την τρίτη σερί ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν:

«Έχουν καλούς χειριστές της μπάλας και εκτελεστές. Είχαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Ντιλέινι, τον πρώτο σκόρερ της Euroleague. Ο Ντρέιπερ έβαλε μεγάλα καλάθια, με πίεση στην μπάλα, εκτός συστήματος και λογικής. Η Λοκομοτίβ έχει τους παίκτες για να κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια».

Για την απόφασή του να περάσει τον Γκιστ στο παρκέ αντί του Ραντούλιτσα στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα:
«Ο Ραντούλιτσα ή ο Γκιστ δεν είχαν να κάνουν με τα ανοιχτά σουτ της Λοκομοτίβ. Πρέπει να καταλαβαίνετε αυτό που βλέπετε πριν με ρωτήσετε».

Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς:

«Τα ποσοστά της Λοκομοτίβ στα τρίποντα έκανε πολύ δύσκολο για εμάς να μείνουμε κοντά στο σκορ. Κάναμε καλή δουλειά, αλλά έπρεπε να είμαστε σε αυτό το επίπεδο για σαράντα λεπτά. Δεν αντέξαμε και γι αυτό χάσαμε. Ευτυχώς αντιδράσαμε μετά το κάκιστο ξεκίνημά μας, επιστρέψαμε στο παιχνίδι και μπορέσαμε να πάρουμε το προβάδισμα. Όλα αυτά έγιναν γιατί είχαμε σαφώς καλύτερη εικόνα στην άμυνά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.