Σκουρτόπουλος: «Συγκέντρωση στην άμυνα»

Συγκέντρωση στην άμυνα και καλές συνεργασίας στη επίθεση είναι το «κλειδί» για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Συγκέντρωση στην άμυνα και καλές συνεργασίας στη επίθεση είναι το «κλειδί» για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Ο τεχνικός του Ίκαρου αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Καβάλα και ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να λειτουργήσουν καλύτερα κόντρα στον Ηλυσιακό για να πάρουν τη νίκη.

«Η εμφάνιση μας απέναντι στην Καβάλα ήταν κακή και πρέπει να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα ως ομάδα μέσα στο παρκέ, να έχουμε καλύτερες συνεργασίες στην επίθεση και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Εφ’ όσον εφαρμόσουμε αυτά τα στοιχεία, τότε θα διεκδικήσουμε την νίκη», δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Άρον Μπέινς ανέφερε: «Η ήττα από την Καβάλα μα «πλήγωσε», αλλά δεν έχουμε χρόνο να την… αναλύσουμε περισσότερο. Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ο αντίπαλος μας διαθέτει έμπειρους παίκτες και είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Πρέπει να βελτιωθούμε τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση για να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.