Ουμπίδες: «Δεν έχουμε περιθώρια λάθους»

Στην κάμερα του Novasports , μίλησε ο Χαβιέ Ουμπίδες, ενόψει της αναμέτρησης του Αρη με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Αργεντίνος μέσος, θεωρεί πως δεν υπάρχουν πια περιθώρια λάθους για την ομάδα του.

Στην κάμερα του Novasports , μίλησε ο Χαβιέ Ουμπίδες, ενόψει της αναμέτρησης του Αρη με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Αργεντίνος μέσος, θεωρεί πως δεν υπάρχουν πια περιθώρια λάθους  για την ομάδα του.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:  

Για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με ΟΦΗ και Πανιώνιο: « Είναι δύο εντός έδρας παιχνίδια τα οποία εμείς πρέπει να δούμε ξεχωριστά. Στο βάθος του μυαλού μας δεν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα, εκτός απ΄ τις δύο νίκες και τους έξι βαθμούς που θα μας κρατήσουν ζωντανούς στο όνειρο διεκδίκησης των play offs. Γνωρίζουμε βεβαίως πως τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα, ειδικά μετά τη νίκη του Ατρομήτου. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε όμως τις πιθανότητές μας».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: « Ενα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ κάνει ένα καλό πρωτάθλημα κι έναν καλό δεύτερο γύρο μέχρις στιγμής, επομένως είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Εμείς όμως δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον ΟΦΗ και να σκεφτούμε μετά και το επόμενο παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε να μαζέψουμε 6 πόντους».

Για το 0-1 της Κρήτης: « Θα έλεγα πως είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Το παιχνίδι στη Κρήτη καταφέραμε και το κερδίσαμε, όμως ο ΟΦΗ τότε έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχε ευκαιρίες κι εμείς σταθήκαμε τυχεροί. Στο παιχνίδι του ΄Βικελίδης΄ δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Πρέπει να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι, ευκαιρίες, ώστε να αποφασιστικά να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.