ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο" (video)

Η ξεχωριστή ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου, με σχετικό βίντεο μετά το τέλος του ημιτελικού με την Κύμη και την πρόκριση στον τελικό
Γιάννης Πάγκος
13/02/2019 • 22:03
ΠΑΟΚ
  • shares
Μια ξεχωριστή, πανηγυρική ανάρτηση με έντονο συναίσθημα έκανε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram.
Από τη μια, το βίντεο με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στην Κύμη να χειροκροτά τους παίκτες που πήραν την πρόκριση για τον τελικό.
Κι από την άλλη, το κείμενο αναγνώρισης για τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου. "Για κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή που έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Για τις χαρές και κυρίως για τις δύσκολες στιγμές, που από την ίδρυση αυτού συλλόγου ήταν πάντα περισσότερες, αλλά δεν μας λύγισαν ποτέ. 
Για αυτό τον τεράστιο κόσμο, που ήταν και σήμερα δίπλα μας και έδωσε την ώθηση στην ομάδα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο. 
Για όλα αυτά που έχουν γίνει, αλλά και για αυτά που έρχονται... Όλοι μαζί", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Για κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή που έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια. Για τις χαρές και κυρίως για τις δύσκολες στιγμές, που από την ίδρυση αυτού συλλόγου ήταν πάντα περισσότερες, αλλά δεν μας λύγισαν ποτέ. Για αυτό τον τεράστιο κόσμο, που ήταν και σήμερα δίπλα μας και έδωσε την ώθηση στην ομάδα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο. Για όλα αυτά που έχουν γίνει, αλλά και για αυτά που έρχονται... Όλοι μαζί #keeppaokalive ⚫️⚪️ #PAOK #blackandwhite #paokfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/05/2019 • 16:43