Τζέιμς: «Έχω επιστρέψει και από 1-3»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς εμφανίστηκε καθησυχαστικός, παρά την ήττα των Κλίβελαντ Καβαλίερς από τους Ιντιάνα Πέισερς, στην έναρξη των play off του ΝΒΑ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς εμφανίστηκε καθησυχαστικός, παρά την ήττα των Κλίβελαντ Καβαλίερς από τους Ιντιάνα Πέισερς, στην έναρξη των play off του ΝΒΑ. Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε αμέσως μετά το 98-801 των Πέισερς μέσα στο Κλίβελαντ, πως έχει επιστρέψει από 1-3 σε τελικούς πρωταθλήματος και το προβάδισμα που πήραν οι Πέισερς μετά το break, δε φαίνεται να τον ανησυχεί.

Ο Τζέιμς δήλωσε αρχικά: «Είμαστε στο 0-1 στον πρώτο γύρο. Ήμουν κάποτε στο 1-3 στους τελικούς, οπότε είμαι ο τελευταίος που πρέπει να ρωτήσετε πώς θα νιώθει τις επόμενες μέρες».

Στη συνέχεια, ο «Βασιλιάς» υπογράμμισε: «Έχουμε κάποια παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά στα play offs. Η εμπειρία είναι ο καλύτερος δάσκαλος και τώρα απέκτησαν κάποια. Θα πρέπει στη συνέχεια να είμαστε πιο ακριβείς σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Κι αυτό δεν αφορά μόνο στους νέους, αλλά και όλους εμάς τους παλιούς. Κι εγώ μπορώ να αποδώσω πολύ καλύτερα. Γι’ αυτό θα πρέπει να παλέψουμε για να μη χάσουμε και δεύτερο ματς στην έδρα μας».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη κόντρα του με τον Λανς Στέφενσον: «Έχει πλάκα. Είναι ένας ανταγωνιστικός τύπος, δεν κάνει πίσω απέναντι σε κανέναν, όπως κι εγώ. Θα είναι μια ωραία σειρά».

Ο Τζέιμς έγινε τρίτος στις ασίστ στην ιστορία των play off του ΝΒΑ, μετά τις δώδεκα που μοίρασε στο ματς με τους Πέισερς. Ο Αμερικανός παίκτης ξεπέρασε τις 1.500 και πλέον καλείται τα επόμενα χρόνια να ξεπεράσει τον Τζον Στόκτον που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 1.839 ασίστ. Στην κορυφή βρίσκεται ο Μάτζικ Τζόνσον με 2.346.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.