Νέες ματιές στον Αλμπάνη από τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει στρέψει και πάλι την προσοχή του στην περίπτωση του Χρήστου Αλμπάνη, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει στρέψει και πάλι την προσοχή του στην περίπτωση του Χρήστου Αλμπάνη, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά μελετούν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή, για τον οποίο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον επίσης οι ΑΕΚ και Ολυμπιακός. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά είχε κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη τον περασμένο Ιανουάριο, όμως η συμφωνία των δυο πλευρά δεν ολοκληρώθηκε. Ο Απόλλων Σμύρνης από την πλευρά του είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης τους Έλληνας παίκτης, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Βλέποντας το ενδιαφέρον των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, οι ιθύνοντες της «ελαφράς ταξιαρχίας» ευελπιστούν πως θα εισπράξουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την παραχώρηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή. Ο Αλμπάνη δεσμεύεται έως το 2020 με την ομάδα της Ριζούπολης, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα ύψους 500 χιλιάδων ευρώ, μόνο για ομάδες του εξωτερικού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.