Το φλουρί της ΕΣΑΠ και τα… πρόσωπα του 2011

Κοπή της πίττας και απονομή βραβείων στα «Πρόσωπα του 2011» είχαμε σήμερα από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Volley την ΕΣΑΠ.

Κοπή της πίττας και απονομή βραβείων στα «Πρόσωπα του 2011» είχαμε σήμερα από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Volley την ΕΣΑΠ. Σε μια λιτή γιορτή βραβεύτηκαν αυτοί που κέρδισαν το δημοψήφισμα της ιστοσελίδας volleynews.gr ενώ υπήρξαν και ειδικές βραβεύσεις των Φρέντι Μπρουκς, Γιώργου Ρουσάκη.

«Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν εμείς αισιοδοξούμε, γιατί στο βόλεϊ υπάρχουν οι προσωπικότητες που δεν υπάρχουν στα άλλα αθλήματα. Στο χέρι μας όλων είναι να μπορέσουμε να είμαστε ευέλικτοι, ρεαλιστές ώστε σ’ αυτό το δύσκολο δρόμο που διανύουμε να ανταπεξέλθουμε και να είμαστε ένα φως στον ελληνικά αθλητισμό. Να δείξουμε και στους υπόλοιπους ότι, ανεξαρτήτως προβλημάτων ένα άθλημα όταν θέλει μπορεί να πετύχει τους στόχους του» ήταν το σχόλιο του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατώρου που χαρακτήρισε «πυλώνες του αθλήματος τον ΟΠΑΠ και τη Nova. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν ως «πρόσωπα του 2011» οι Δημήτρης Τζούριτς (αθλητής), Νίκος Ζαλμάς  (προπονητής), Επαμεινώντας Γεροθόδωρος (διαιτητής), Μάριος Γκιούρδας (τιμητική διάκριση), Δημήτρης Παλιόπορτας  (παράγοντας) και Εύα Χαντάβα (αθλήτρια).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.