Ο Λάνγκφορντ θα ήταν λύση αλλά…

Στον Ολυμπιακό πλέον μετά τον τελικό Κυπέλλου, αλλά και την περιορισμένη προσφορά των Αμερικάνων Ρόμπερτς και Τόμπσον κάνουν σκέψεις για ενδεχόμενη αλλαγή Αμερικάνου.
0
Νικήτας Αυγουλής
18/02/2018 • 12:56
Ο Κιθ Λάνγκφορντ
  • shares
Στον Ολυμπιακό πλέον μετά τον τελικό Κυπέλλου, αλλά και την περιορισμένη προσφορά των Αμερικάνων Ρόμπερτς και Τόμπσον κάνουν σκέψεις για ενδεχόμενη αλλαγή Αμερικάνου. Ένα από το ονόματα που ακούστηκε ως δοκιμασμένη λύση στην περιφέρεια είναι αυτό το Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίο όμως τη δεδομένη, τουλάχιστον στιγμή δεν κάνει.

Ο Αμερικάνος ξεκίνησε τη σεζόν στην Κίνα με τους Σενζέν Λέοπαρντς, ωστόσο τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η συνεργασία του λύθηκε με την ομάδα και την θέση του στα πλέι οφ θα πάρει ο Ταϊρίς Ράις (σ.σ. Μπαρτσελόνα).

Η σεζόν για τον Λάγκφορντ σε ένα πρωτάθλημα που θεωρητικά μπορούσε να κάνει… πλάκα ήταν μέτρια ως κακή. Ίσως να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη έκανε μια επέμβαση για να «καθαρίσει» το γόνατό του. Η ουσία όμως, είναι ότι από την επέμβαση αυτή δεν επανήλθε στους γνωστούς του ρυθμούς.
Γράψτε το σχόλιο σας...