Σάκοτα: «Το καλύτερο παιχνίδι μας στον τελικό»

Ο Ντούσαν Σάκοτα δεν έκρυψε στην κάμερα των καναλιών τη χαρά του για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και υπογράμμισε πως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το καλύτερο παιχνίδι του στον τελικό της Κρήτης.
18/02/2018 • 12:25
Η άφιξη της ΑΕΚ στο "Ελ. Βενιζέλος"
  • shares
Ο Ντούσαν Σάκοτα δεν έκρυψε στην κάμερα των καναλιών τη χαρά του για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και υπογράμμισε πως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το καλύτερο παιχνίδι του στον τελικό της Κρήτης. Επίσης, συμπλήρωσε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα στον τελικό.

Χαρακτηριστικά, ο Σάκοτα υπογράμμισε: «Ήθελα να έχω το τρόπαιο στο δωμάτιο μου, αλλά μου το πήρε ο Λαρεντζάκης. Δεν είναι το ότι κατακτήσαμε το τρόπαιο, αλλά και ο τρόπος. Νικήσαμε τον Ολυμπιακό στον τελικό, αλλά και τον Παναθηναϊκό, στην πορεία μας έως εκεί. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας στον τελικό. Δείξαμε χαρακτήρα, σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ. Όποτε ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, αντιδράσαμε και πήραμε τη νίκη». 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις υποχρεώσειες της εθνικής Ελλάδος: «Έχουμε μια άλλη δουλειά. Ξεκινάμε προπονήσεις με την εθνική Ελλάδος και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Να κάνουμε το 4Χ4».

Γράψτε το σχόλιο σας...