Αποφασίζει ο Πιεμπονγκσάντ για τον Δώνη

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αφού πρώτα ενημερωθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο, για την πορεία των επαφών.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αφού πρώτα ενημερωθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο, για την πορεία των επαφών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αλαφούζος θα παρουσιάσει στον υποψήφιο επενδυτή του Παναθηναϊκού όλες τις παραμέτρους των επαφών που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Νίκος Νταμπίζας με τον Έλληνα τεχνικό, προκειμένου να αποφασιστεί από κοινού, το αν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αλαφούζος θα είχε προχωρήσει ήδη στην πρόσληψη του Δώνη, αν δεν υπήρχε το μνημόνιο συναντίληψης με τον Ταϊλανδό επενδυτή, το οποίο τον αναγκάζει να τον ενημερώνει για κάθε κίνηση στην «πράσινη» ΠΑΕ, στο πλαίσιο των επαφών που έχουν για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Ο Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του στην πλευρά Αλαφούζου, ακόμα και εντός της ημέρας, προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις. 

Ο Δώνης θα περιμένει μέχρι την Κυριακή το «τριφύλλι» και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από Τουρκία και Αίγυπτο. Ως εναλλακτική λύση για τον πάγκο των «πρασίνων» φέρεται να εξετάζεται ο Γιάννης Πετράκης. Στις τάξεις των «πράσινων» επικρατεί αισιοδοξία, πως σύντομα θα τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα και θα τρέξει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.