Φλεβαράκης: «Με όπλο μας την έδρα»

Να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, θέλει από την ομάδα του ο Κώστας Φλεβαράκης.

Να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, θέλει από την ομάδα του ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο Έλληνας κόουτς του Ηλυσιακού τόνισε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι δύσκολη για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Ο Πανιώνιος είναι ομάδα με γεμάτο ρόστερ, παίκτες με εμπειρία στην περιφέρεια και πολλά και δυνατά κορμιά μέσα στη ρακέτα. Στηρίζονται πολύ στο “physical game” και στο πικ εν ρολ, ενώ γενικότερα με την εικόνα και την πορεία τους, δείχνουν να έχουν μικρύνει την απόσταση που τους χωρίζει από τους δύο μεγάλους. Για μας ο στόχος είναι ο ίδιος όπως σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου, ειδικά μέσα στο γήπεδο μας. Θέλουμε να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να αναδείξουμε τις δικές μας δυνατότητες και παράλληλα να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες του αντιπάλου. Παράλληλα προσπαθούμε να δώσουμε ευκαιρίες στους νέους παίκτες μας αλλά και να προσαρμόσουμε στη φιλοσοφία μας τους δύο παίκτες που ήρθαν πρόσφατα στην ομάδα ώστε να μας βοηθήσουν όσο μπορούν. Γενικά είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε ρυθμό και με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο».

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε: «Για μας είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Ο Πανιώνιος είναι γεμάτη και ταλαντούχα ομάδα όμως με τη βοήθεια του κόσμου μας, που πιστεύω ότι θα γεμίσει το γήπεδο, μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και με συγκέντρωση στις οδηγίες του κόουτς και ηρεμία στο παιχνίδι μας, θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.