Γνώρισαν την απόφαση του Ρονάλντο

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, οι συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίζουν ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, οι συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίζουν ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο σταρ των «μερένχες» μετά την στέψη της «Βασίλισσας» ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2018, αποκάλυψε ότι επιθυμία του είναι να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η είδηση μπορεί να σόκαρε τους φιλάθλους της ομάδας, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με τους συμπαίκτες του.

Όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα της «Marca» ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει ανακοινώσει τους συναδέλφους του ότι θέλει να περάσει την πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο της Μαδρίτης. Βέβαια η περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δύσκολη, γιατί έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, επομένως πρέπει να βρεθεί μια ομάδα, που θα είναι διατεθειμένη να πληρώσει την ρήτρα του, η οποία ανέρχεται στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ και επιπλέον να καλύψει τις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις του 33χρονου επιθετικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.