Ικανοποίηση στην ΟΥΕΦΑ για την απόφαση

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UEFA), έχοντας την επιστασία των επιτροπών της, ανάμεσα στις οποίες κι αυτή του Πειθαρχικού Ελέγχου η οποία εξέτασε κι αποφάνθηκε για την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ, είχε το δικαίωμα εφόσον έκρινε την απόφαση μη ακριβοδίκαια ν' ασκήσει έφεση, ενημέρωσε τον «Δικέφαλο» πως δεν πρόκειται να προβεί σε μια τέτοια κίνηση.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UEFA), έχοντας την επιστασία των επιτροπών της, ανάμεσα στις οποίες κι αυτή του Πειθαρχικού Ελέγχου η οποία εξέτασε κι αποφάνθηκε για την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ, είχε το δικαίωμα εφόσον έκρινε την απόφαση μη ακριβοδίκαια ν’ ασκήσει έφεση, ενημέρωσε τον «Δικέφαλο» πως δεν πρόκειται να προβεί σε μια τέτοια κίνηση.

Ουσιαστικά αποδέχεται την ορθότητα της διαδικασίας και την αντίστοιχη για τη λογική της απόφασης. Να σημειωθεί πως και ο ΠΑΟΚ είχε αντίστοιχο δικαίωμα σε διάστημα τριών ημερών από τη στιγμή που έλαβε γραπτώς την απόφαση και το σκεπτικό της, αλλά ούτε εκείνος προσανατολιζόταν προς ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.