Εύκολο πέρασμα του Κολοσσού από το Περιστέρι

Ο Κολοσσός πραγματοποίησε υγιεινό περίπατο στο Περιστέρι (45-66) και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ανδρών.

Ο Κολοσσός πραγματοποίησε υγιεινό περίπατο στο Περιστέρι (45-66) και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ανδρών. Οι φιλοξενούμενοι “καθάρισαν” το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο όταν και δημιούργησαν διαφορά που ξεπερνούσε τους 10 πόντους, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 16-44!


Το Περιστέρι προηγήθηκε με 6-5 στο τρίτο λεπτό και από εκείνο το σημείο και μετά βρέθηκε να κυνηγάει συνεχώς το σκορ. Ο Κολοσσός έβρισκε εύκολα διαδρόμους για το καλάθι, ενώ ανάγκαζε τους παίκτες του Πεδουλάκη σε βεβιασμένες προσπάθειες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά να αυξάνεται συνεχώς με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει 21-8 υπέρ των φιλοξενούμενων. Με το ίδιο σκορ τελείωσε και το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, κάτι που φανέρωσε και την ανωτερότητα του Κολοσσού στο παιχνίδι.


Οι 28 πόντοι διαφορά του πρώτου ημιχρόνου έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να αφήσουν το πόδι από το γκάζι και παράλληλα στους γηπεδούχους να πετυχαίνουν πιο εύκολα καλάθια από ότι πριν. Το τρίτο δεκάλπετο ξεκίνησε με δύο εύστοχα τρίποντα για τους γηπεδούχους σε ένα τομέα που δεν τα πήγαν καλά οι παίκτες του Πεδουλάκη, καθώς είχαν 5/27 σουτ. Όχι ότι στις βολές τα πήγαν καλύτερα (9/16) ή στα δίποντα (11/24).


Τα πολλά άστοχα σουτ του Περιστερίου σε συνδυασμό την κυριαρχία του Κολοσσού στα ριμπάουντ διατήρησε τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων.


Ο Βασίλης Φραγκιάς χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες, με τον Τσάμη να πετυχαίνει 15 πόντους, ενώ για το Περιστέρι πρώτος σκόρερ ήταν ο Μανωλόπουλος με 16 πόντους.
 

Τα δεκάλεπτα: 8-21, 16-42, 30-53, 46-66



ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου, Καυκής 3, Γιαννόπουλος, Μανωλόπουλος 16 (2), Σκοτ 9 (2), Έντουαρντς 6, Πέτρουλας 5, Μότσνικ 7 (1).


ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 3 (1), Χάτεν 4, Πάνος 6, Γεωργαλλής 8 (2), Ασημακόπουλος 6, Μπόικιν, Χαρίσης 13, Τσάμης 15 (2), Χόπσον 6, Κομποδιέτας 5 (1), Δανάς, Αυγενικός.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.