Μανωλόπουλος: «Δεν είμαστε έτοιμοι για τον τελικό»

05/11/2017 • 22:48
Σωτήρης Μανωλόπουλος, ΑΕΚ
  • shares
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε η ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι πρέπει να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι της Τρίτης (7/10) που αντιμετωπίζουν την Στρασμπούρ για τους ομίλους του Basketball Champions League.

«Είναι λίγο να πω ότι είναι μία τεράστια νίκη για την ομάδα μας. Είμαστε στον τελικό. Για μένα το μπάσκετ έχει να κάνει με την ενέργεια που βγάζουν οι παίκτες για 40 λεπτά. Και με αυτό τον κόσμο και αυτή τη βοήθεια είναι λογικό να παίζουμε έτσι. Και θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό. Έχουμε περάσει μία δύσκολη περίοδο και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους συνεργάτες μου. Τους άμεσους και τους έμμεσους που με βοήθησαν στο πρόβλημα της υγείας μου. Τέλος αφήνω τους παίκτες, που το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι για 40 λεπτά έπαιξαν για την ομάδα για την φανέλα. Όποιος παίκτης ερχόταν από τον πάγκο βοήθησε. Ότι και να πω είναι λίγο. Αυτό όμως που είπα είναι πως πρέπει να χαρούμε για τις επόμενες ώρες, γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε λίγες ημέρες. Ξέρω ότι υπάρχει άδειασμα αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τρίτης», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ένωσης. 

Ωστόσο, τόνισε πως προσπαθεί να δουλεύει και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την ομάδα: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Το μόνο που ξέρω να κάνω είναι να δουλεύω συνέχεια, ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Καμία ομάδα δεν έγινε έτοιμη τον Οκτώβριο. Εγώ πιστεύω στους παίκτες που έχουμε και θέλω να πάρω το καλύτερο. Υπάρχει ανταπόκριση και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια», συμπλήρωσε.

Τέλος, τόνισε πως η ΑΕΚ δεν είναι ακόμα έτοιμη για τον τελικό γιατί χρειάζεται ακόμα δουλειά: «Είναι μία νίκη που σε πάει στον τελικό, ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά και στο τέλος να δικαιωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας...